151 recepten met ossenhaas
2 tl groene peperkorrels (potje) 0,5 bakje tuinkers 50 g ongezouten roomboter 4 malse ossenhaas (Jumbo Thuis uit eten, à 120 g), 2 tl olijfolie 1 snufje zout 1 snufje peper 1 vershoudfolie 1 grillpan 1 aluminiu... bekijk recept »
250 g ossenhaas (op kamertemperatuur) 2 el arachideolie 2 cm verse gember 60 ml sojasaus 1 el mirin (Japanse rijstwijn, flesje 150 ml) 1 el sesamolie 1 el limoensap 270 g udon noedels 1 bosje radijs 350 g groene asperges ... bekijk recept »
500 g tagliatelle (pasta) 4 stukken ossenhaas (of kogelbiefstuk) 1 courgette (in stukjes) 75 g rucola (sla) (doormidden gesneden) 100 g grano padano (kaas) (geraspt) 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels boter1. Kook ... bekijk recept »
600 g ossenhaas (Feestfavoriet) 150 g grof zeezout 50 g kristalsuiker 1 el zwarte peperkorrels 15 munt (bakje) 1 sinaasappel (schoongeboend) 1 tl 5 spices poeder (specerijenmelange) 1 el dijonmosterd 4 el extra vie... bekijk recept »
1 pakje misobouillon (5 zakjes a 18 g) udon-noedels 4 eetlepels sesamzaadjes 150 ml Japanse sojasaus 1 tube wasabipasta1. In pan 1 1/2 liter water aan de kook brengen. Zakjes misopasta erboven leegknijpen en al roerend in hete water late... bekijk recept »
2 el olijfolie 400 g pompoenblokjes 1 ui 1 teen knoflook 1 handappel, bijv. elstar 0,5 tl kerriepoeder 1 el zwarte peperkorrels of pepermolen 250 g warme saus champignon 4 ossehaas (à 120 g) 125 g roomboter 1 snufje zout 1 snufje pe... bekijk recept »
250 gr dun gesneden ossenhaas (carpaccio)4 eelt grof geraspte parmezaanse kaas4 eelt geroosterde pijnboompitten Handje rucola Peper en zout 2 eelt olijfolie 1 eelt balsamicoazijnVerdeel de carpaccio over 4 borden en garneer met de rucola, parmezaa... bekijk recept »
100 g bloem 2 tl bakpoeder 150 ml koude misobouillon (Saitaku miso soup, pakje 72 g) 4 eieren 6 salade-uien 4 el gebakken uitjes 300 g gesneden witte kool 100 g spekreepjes 100 g ketchup 2 el ketjap 2 el donkere basterdsuiker... bekijk recept »
6 stukjes ossenhaas (a ca. 120 g) 1 eetlepel balsamicoazijn 6 eetlepels olijfolie 4 takjes tijm 250 g kastanjechampignons 100 g cantharellen of shii-takes 50 g ontbijtspek molentje zeezout versgemalen peper1. Ossenhaas bestrijken... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries) 3 sneetjes witbrood 250 g kastanjechampignons 1 sjalot 1 tl gedroogde tijm 25 g boter 4 stukjes ossenhaas (à 125 g) 1 ei1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Laat de plakjes blader... bekijk recept »