151 recepten met ossenhaas
400 gr. ossenhaas olie om te bakken 7 eetl. sojasaus sap van 1/2 citroen 3 eetl. sesamzaadjes 1/2 eetl. wasabi-pasta 1/2 glas droge sherry zout en peper. Hulpmiddelen Wok. Hulpmiddelen - Wok. Bereidingswijze Snij het vlees in reepjes. Meng 3 eetl. s... bekijk recept »
1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in zelfde formaat stukken vetspek plakjes in zelfde formaatmaar dan 5 mm dik 3 grote uien in halve ringen 2 e marg... bekijk recept »
1.5 kg ossenhaas,aan 1 stuk/1 el olijfolie/450 gr kl rode paprika's/175 g dikke plakken pancetta(Italiaans spek)of gerookt spek in blokjes/50 g gewone bloem/1,5 dl volle rode wijn/3 dl runderbouillon/2 el marsala (Italiaanse zoete dessertwijn)/2 tl g... bekijk recept »
250 - 300 g ossenhaasheel dun gesneden 100 g gemengde sla (zakje) 4 el pijnboompitten 4 el pesto 2-3 grote champignonsin hele dunne plakken 1-2 el citroensap Voor de Courgettes 6 el olijfolie 3 gedroogde tomatenin hele dunne repen 2 el kleine... bekijk recept »
500 g mager vlees (in het oorspronkelijke recept wordt voor de helft ossenhaas en voor de helft varkensfricandeau gebruikt - kies bij voorkeur ook voor half rund/half varken voor het rundvlees magere runderlappen of zogenaamd goulashvleesvoor het var... bekijk recept »
250 gram ossenhaas 1 theelepel maizenamet 2 eetlepels water aangemaakt 2 lente-uitjes 1 dun plakje verse gemberwortel 2 teentjes knoflook 4 eetlepels plantaardige olie 25 gram cashewnoten 1 eetlepel donkere sojasaus 2 eetlepels oestersaus 1 theelepel... bekijk recept »
Ingredienten: 1 pakje misobouillon (5 zakjes a 18 g) udon-noedels 4 eetlepels sesamzaadjes 150 ml Japanse sojasaus 1 tube wasabipasta Bereiden: In pan 1 1/2 liter water aan de kook brengen. Zakjes misopasta erboven leegknijpen en al roerend in he... bekijk recept »
500 gr ossenhaas aan een stuk 1 eetlepel olijfolie 1 uitgeperst teentje knoflook geraspte schil van 1/2 citroen versgemalen zwarte peper 20 g (wilde) spinazie alfalfa 50 g fijngehakte gepelde pistachenoten Voor de rode pestosaus: 75 g basilic... bekijk recept »
400 g ossenhaas2 sjalotten0.5 bosje bladpeterselie4 kwarteleieren2 el mayonaise3 el worcestersaustabasco0.5 kl truffeltapenadeazijnolijfoliepeper (van de molen)zeezout1. Pel en snipper de sjalotten. Spoel en hak de peterselie. Hak het vlees met een s... bekijk recept »
600 g runderfilet (ossenhaas)2 takjes rozemarijn (gehakt)20 ml arachideolie2 sjalotten1 kl tomatenpuree100 ml rode wijn200 ml runderbouillon100 ml room100 g rucola1 teen knoflook150 g roomkaas16 groene olijven (grote, ontpit)150 g paneermeel1 eipeper... bekijk recept »