151 recepten met ossenhaas
75 gr. groene pesto - 1 el. groene olijven zonder pit - zout,peper - 20 heel dunne plakjes ossenhaas - 2 el. pijnboompitten - 40 gr. pecorino-kaasdungeschaafd - basilicum Kan 2 uur van tevoren: Pureer de pesto met de olijven en breng op smaak met zou... bekijk recept »
Voor 4 personen:[list] 4 uien 80 gr boter 60 gr bloem 1/2 l vleesbouillon mosterd,zout citroensap 1/4 l zure room 1 rode + 1 groene paprika ( in reepjes ) 4 augurkjes ( in schijfjes ) 200 gr gestoofde champignons 750 gr ossenhaas of biefstuk vetstof ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 uien 80 gr boter 60 gr bloem 1/2 l vleesbouillon mosterd,zout citroensap 1/4 l zure room 1 rode + 1 groene paprika ( in reepjes ) 4 augurkjes ( in schijfjes ) 200 gr gestoofde champignons 750 gr ossenhaas of biefstuk vetstof tomaat... bekijk recept »
1 sinaasappel 1 bosuitje 1,5 eetlepel sinaasappelmarmelade 2 eetlepel s rode wijnazijn 2 theelepels Provencaalse mosterd 1 theelepel bouillonpoeder 2 theelepels aardappelmeel 2 stukjes ossenhaas a 150 gram 2 tl seasoned pepper 25 gram boter zout Vl... bekijk recept »
Ingredienten: 6 dunne(!) plakjes carpaccio van ossenhaas of runderlende per persoon50 gram pijnboompitten150 gram rucola sla50 gram pecorino kaas Vinaigrette: 1,5 el balsamico azijn2 el sherry azijn6 el zonnebloemolie2 el notenolie1 kleine ragfijn ge... bekijk recept »
500 gram supervers rundergehakt (bij voorkeur van ossenhaaslaat de slager het dubbel door de molen halen want hoe finer hoe beter)500 gram bulgur3 kleine blikjes tomatenpureezoutscherpe rode peper (bij de Turkse slager te koop: kirmizi biber)bosje le... bekijk recept »
350 gram entrecoteof rosbief of ossenhaas 1 courgette 1 rode en 1 gele paprika olijfolie extra vergine Balsamico azijn Zout en versgemalen zwarte peper Zeezout Parmezaanse kaas Was en snijd de courgette en de paprika in lange repen. Verhit de grillpa... bekijk recept »
100 g carpaccio of flinterdunne plakjes ossenhaas (per persoon) Mag ook goede rosbief zijn. Rucola of Notensla Aceto Balsamico Olijfolie Stuk Parmasaanse kaas. Zwarte peper (vers gemalen) en zout. Spreid de plakje vlees helemaal over het bord, ook... bekijk recept »
Marineertijd: 2 uur 900 gr biefstuk of ossenhaas in stukken van 4 cm gesneden 225 gr gerookte ham 18 kleine uitjes. geschild 24 champignonsschoon geschrobd olijfolie om in te smeren zout en vers gemalen zwarte peper Marinade: 5 eetlepels rode wijn 3... bekijk recept »
-800 g runderfilet (ossenhaas) -1 mespuntje korianderpoeder -250 g champignons -60 g boter (bakboter) -2 sjalotten -5 cl vodka -0.2 dl vleesbouillon -35 g tomatenpuree -0.2 dl room -peper -zout -De boter verhitten in de pan. -De champignons fruiten ... bekijk recept »