Recepten met ossenhaas

151 recepten met ossenhaas

Ossenhaas

Ossenhaas Rund: Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund.

Carpaccio

400 gram ossenhaas 3 eetlepels extra vergine olijfolie 1 eetlepel citroensap zout en peper 80 gram pijnboompitten stukje parmezaanse kaas 1 bosje ruccola- Wikkel ossenhaas in folie en leg een uur in het vriesvak zodat hij wat steviger wordt. Snijd in... bekijk recept »

Filet Royal

1 kg runder filet ( ossenhaas ) 1 theelepel zout 2 eetlepels sherry 3 eetlepels olie 12 druppels tabasco 2 scheuten worcestershire saus 1 theelepel mosterd 1 mespunt knoflookpoeder 1/4 liter water 1/8 liter madeira 1/8 liter sherry theelepel zout Voo... bekijk recept »

Beef Wellington

Voor het vlees: 1 ossenhaas van 1200 gr. of hertenfilet van 1200 gr.- bakboter Voor de vulling: 150 gr. kastanjechampignons - 75 gr. rode paprika - 75 gr. gele paprika - 150 gr. courgette - 8 sjalotjes - 75 gr. doorregen rookspekreepjes - zout - pepe... bekijk recept »

Gestoofde Tahoe En Gemengd Vlees In Pannetje

100 gr magere varkensfilet100 gr ossenhaas100 gr kipfilet1 el aardappelzetmeel1 soeplepel sojasausbouillon of water1 blok tahoe-350-450 gr (ca. 3uur geweekt)1/3 krop ijsbergsla3 plakjes dun gesneden gember1/2 tl zout1 el oestersaus. VOOR DE SAUS:2 tl... bekijk recept »

Lauwwarme Salade Van Ossehaas

375 gr ossenhaas uit het middengeplette peperkorrels5 stengels bleekselderijhalf of klein teentje knoflooktruffeloliezoutpeper100 gr rucolaolijfolie250 gr pecorinokaas(Italiaanse kaas) KRUIDENDRESSING: 0,2 dl olijfolie0,2 dl truffelolie0,2 dl balsami... bekijk recept »

Steak stroganoff

700 g ossenhaas1 ui (in ringen)250 g kastanjechampignons (in vieren)25 g boter125 ml zure room2 dl room2 el wodkacitroensap2 el olijfolie1 el peterselie (gehakt)1 kl paprikapoederpeperzout1. Snij de ui in ringen. Verdeel de kastanjechampignons in 4. bekijk recept »

Japanese Beef

Twee eetepels olie Twee druppeltjes Sesamolie Twee teentjes fijngehakte knoflook 300 gram biefstuk of ossenhaas in dobbelstenen gesneden 200 gram taoge 200 gram peultjes 1cm verse fijngehakte gemberwortel (of 1 theelepeltje gemberpoeder) Drie eetle... bekijk recept »

Fondue Bourguignonne Klassiek

800 gr. ossenhaas {desgewenst gedeeltelijk kalf,varkens en lamshaas. Verse groene kruiden en kerstomaatjes om te garneren. Vet of olie om in te bakken. Aan tafel worden de blokjes vlees aan de fonduevorken geprikt en in het hete vet gehouden. De bak... bekijk recept »

Rundvlees Met Wijnsaus

3 eetlepels zonnebloemolie ca. 2 kg rundvlees (staartstukrolladesukadestukossenhaas of ander rood vlees) zout peper 1/2 dl water 1 ui 1 teentje knoflook tijm laurierblaadje 1/8 liter rode wijn 3 afgestreken lepels bloem Neem het vlees uit de pan, sch... bekijk recept »

Japanse Salade.

1 krop ijsbergsla, 500 g runderfilet (ossenhaas), 3 sjalotten, 1 eetlepel pijnboompitten, 3 eetlepels ketjap (sojasaus), 6 cl sherry (droog)of sake, 1 cl wijnazijn (rood), 2 eetlepels honing (vloeibaar), 1 mespuntje gemberpoeder, 1 teentje knoflook. ... bekijk recept »

Pagina 11 van 16