171 recepten met riblappen
1 kg sudderlappenniet de magerstebv riblappen. Braadboter (voor een gezondere variant gebruik ik half boter/half olijfolie. 1 ui evt wat aardappelmeel of maizena1 eetl 5 kruidnagels 2 laurierblaadjes teentje knoflook naar smaak ong 250 ml water met ... bekijk recept »
75 gr boter of reuzel500 gr sucade-of riblappen (in blokjes)4 grote uien (gehalveerd in grove ringen)1 winterwortel (geschraptin ringen)6 tenen -verse- knoflook (in plakjes)4 dl runderbouillon (van een blokje)6 laurierblaadjes6 kruidnagels10 jeneverb... bekijk recept »
500 gram sukadelapjes of riblappen scheutje azijn of rode wijn 2 plakken ontbijtkoek 1 ui mosterd 1 laurierblaadje 3 kruidnagels peper zout appelstroop Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg... bekijk recept »
-1 kg riblappen (in blokjes van 4 cm) -4 eetlepels soja of maisolie -200 g gepelde knoflook -3 eetlepels medium dry sherry -1/2 th lepeltje zout -2 th lepels suiker -2 eetlepels donkere sojasaus -1 eetlepel lichte sojasaus -6 dl heldere bouillon -2 t... bekijk recept »
500 gm magere riblappen 1 gedikte tomaten 2 aubergines 1 ui 1 peper 1 zout 1 theelepel(s) komijnpoeder 3 tenen knoflook In boter knoflook en ui fruiten(niet bruin) gedikte tomatensap erbij doen. Met komijn ,zout en peper op smaak maken, blokjes vlees... bekijk recept »
1 grote selderijknol 250 gm worteltjes 500 gm magere runderlappen (bv riblappen) 1 zout 60 gm boter Maak de selderijknol en de worteltjes schoon en snijd de knol in blokjes en de worteltjes in plakjes. Snijd het vlees in dobbelstenen en bestrooi ze m... bekijk recept »
3 el olijfolie 800 gram riblappen, in flinke dobbelstenen 2 tl chilipoeder 2 tl paprikapoeder peper zout 3 uien 1 teentje knoflook 4 dl rundvleesbouillon (van een tablet) 1 zakje seasoning mild (Casa Fiesta) 3 blikken mexicaanse doperwtenmix (Ald... bekijk recept »
500g riblappen zout 5 teentjes knoflook 3 rode lomboks 5 rawits 1 stukje laos van ongeveer 4 cm 1 theelepel ketoembar 1 theelepel zwarte peper 2 theelepels trassi 3 eetlepels zonnebloemolie sap van 3 jeruk limo (indien niet te verkrijgen kunnen ook c... bekijk recept »
600 gr riblappen Zout Peper 1 teentje knoflook 2 uien 4 tomaten 1 rode en 1 groene paprika 1 blikje maiskorrels 250 gr doperwtjes 4 aardappelen Peterselie 50 gr boter 1 Spaans pepertje Snijd het vlees in stukken, wrijf die in met zout en peper en ba... bekijk recept »
750 gram riblappen in grote blokjes2 eetlepel arachideolie of vloeibaar bakproduct8 sjalotjes gepeld, in vieren4 cm gemberwortel geschild, in plakjes400 milliliter vleesbouillon of -fond250 milliliter sinaasappelsap4 eetlepel sinaasappelmarmelade of ... bekijk recept »