171 recepten met riblappen
500 gram Magere runderlappen of riblappen, in blokjes50 gram boter of vloeibaar bakproduct1 eetlepel wok- of arachideolie4 sjalotjes of 1 grote ui gesnipperd3 eetlepel Ketjap manis of sojasaus1 theelepel gemberpoeder of geraspte gemberwortel1 theelep... bekijk recept »
1 eetlepel mosterd750 gram riblappen, in blokjes100 gram boter of vloeibaar bakproduct300 milliliter vleesbouillon2 laurierblaadjes1 kilogram kruimige aardappels, geschild, in stukken2 eetlepels arachide- of zonnebloemolie1 teentje knoflook, fijngeha... bekijk recept »
1 citroen1 ui, fijngesnipperd2 theel. geraspte gemberwortel1,5 eetl. kerriepoeder2 teentjes knoflook, geperstzout en versgemalen peper750 g runderlappen of riblappen, in grove repen of blokken2 eetl. wokolie of arachideolie200 ml kokosmelk (pakje of ... bekijk recept »
700 gr runder riblappen in grote dobbelstenen 3 laurierblaadjes 300 ml azijn 4 kruidnagels 40 gr boter 3 dikke uien in grote stukken 3 plakken ontbijtkoek 4 el fruitstroop1. Dit is het recept, dat ik al jaren maak precies zoals mijn moeder vroeger ... bekijk recept »
1 kg dikke runder riblappen 2 dikke rode ui in parten 2 teen knoflook in plakjes 2 takjes verse rozemarijn naaldjes fijngesneden 150 gr magere gerookte spekblokjes 500 ml rode ( Rhône) wijn peper en zout uit de molen 2 el bloem 50 gr boter 1 k... bekijk recept »
700 g riblappen1 ui2 teentjes knoflook2 tomaten4 eetl. olie1,5 theel. zwarte peper1,5 theel. gemberpoeder (djahe)zout2 eetl. fijngeknipte verse koriander (of 1,5 theel. ketoembar)1 bloemkool200 g doperwten (diepvries) Schenk de olie in een braadpan e... bekijk recept »
1 kilo riblappen 3 Uien in ringen gesneden 2 teentjes knoflook 1 liter bouillon (kan van een blokje) 50 gram boter 1½ eetlepels paprikapoeder 3 eetlepels bloem verse gemalen zwarte peper zout naar smaak 1 rode paprika 2 tomaten ontveld en in s... bekijk recept »
750 gram kalfslappen of runderriblappen, 100 gram spek, 1 eetlepel olijfolie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 kruidenbouillontablet, 1/4 liter heet water, 1 a 2 borrelglazen Beerenburg, 1 glas rode franse wijn, 250 gram champignons (vers), 1/2 groene pa... bekijk recept »
700 g magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 eetlepels slaolie 2 eetlepels olijfolie 1? theelepel vers gemalen zwarte peper 1? theelepel gemberpoeder enkele draadjes saffraan of 1 mespunt saffraanpoeder zout 2 ? eetlepel fijngeknipte ... bekijk recept »
Rundvlees (ong. 600 gr. riblappen of magere runderlappen) ong. 100 gr. boter 3 a 4 uien ong. 3/4 liter bouillon (jus van het vlees aangevuld met water en een bouillonblokje) 50 gram bloem blikje tomatenpuree paprikapoeder peper en zout. Vlees in b... bekijk recept »