171 recepten met riblappen
700 gr magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 el slaolie 2 el olijfolie 1 1/2 tl zwarte peper 1 1/2 tl gemberpoeder enkele draadjes saffraan 2 1/2 el gehakte koriander 2 venkelknollen ? 500 gram 300 gr doperwten Snijd het vlees in grov... bekijk recept »
600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s peper en zout... bekijk recept »
600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s peper en zout... bekijk recept »
600 gram riblappen1 eetl ketjap2 eetl tomatensaus1 theel zout1 grote ui1 grote winterwortel3 aardappelen1 groene paprika2 rode uien3 stengels bleekselderij1 blik tomaten met sap1 prei. Voor de dumplings: 2 kopjes bloem50 gram boter4 theel. bakpoeder1... bekijk recept »
600 g magere runderlappen (stooftijd 1 ? 1,5 uur) of riblappen (2 uur) of doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 ? 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s pep... bekijk recept »
600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje mais peper en zout... bekijk recept »
Voor 4 tot 6 personen heb je nodig: 1 kg magere riblappen (in reepjes snijden) (eventueel gaat dit gemakkelijker als het vlees nog wat bevroren is) 5 of 6 grote uien (in ringen gesneden) 1 kg tomaten (in blokjes gesneden) 5 tot 6 grote tenen knoflook... bekijk recept »
600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s peper en zout... bekijk recept »
1 kg.riblappen of dikke lende (in grote dobbelstenen snijden en bestuiven met bloem ) bloem 125 gr. doorregenspek (in dobbelstenen snijden ) 100 gr boter 4 gesnipperde uien 20 kleine uitjes worteltjes een paar tenen knoflook peper en zout 2 dl .bouil... bekijk recept »
500 gram riblappen in blokjes100 gram spekjes2 uien0,5 liter runderbouillon5 tomatenpaprikapoederketjap1 geperst teentje knoflookzoutversgemalen peper1 laurierblaadje. Bereidingswijze Snij de uien in ringen. Bak het spek uit en voeg het vlees toe. Ba... bekijk recept »