Recepten met riblappen

171 recepten met riblappen

Riblappen

Riblappen Rund: De riblappen zijn de malste stooflappen van het rund ( dunne lende) en het snelst te bereiden.

Tajine Met Rundvlees

700 gr magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 el slaolie 2 el olijfolie 1 1/2 tl zwarte peper 1 1/2 tl gemberpoeder enkele draadjes saffraan 2 1/2 el gehakte koriander 2 venkelknollen ? 500 gram 300 gr doperwten Snijd het vlees in grov... bekijk recept »

Mexicaanse Runderstoofschotel

600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s peper en zout... bekijk recept »

Mexicaanse Runderstoofschotel

600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s peper en zout... bekijk recept »

Familiestoofpot Met Dumplings

600 gram riblappen1 eetl ketjap2 eetl tomatensaus1 theel zout1 grote ui1 grote winterwortel3 aardappelen1 groene paprika2 rode uien3 stengels bleekselderij1 blik tomaten met sap1 prei. Voor de dumplings: 2 kopjes bloem50 gram boter4 theel. bakpoeder1... bekijk recept »

MEXICAANSE RUNDERSTOOFSCHOTEL

600 g magere runderlappen (stooftijd 1 ? 1,5 uur) of riblappen (2 uur) of doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 ? 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s pep... bekijk recept »

Mexicaanse Runderstoofschotel

600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje mais peper en zout... bekijk recept »

De Turkse Schotel

Voor 4 tot 6 personen heb je nodig: 1 kg magere riblappen (in reepjes snijden) (eventueel gaat dit gemakkelijker als het vlees nog wat bevroren is) 5 of 6 grote uien (in ringen gesneden) 1 kg tomaten (in blokjes gesneden) 5 tot 6 grote tenen knoflook... bekijk recept »

Mexicaanse Runderstoofschotel

600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s peper en zout... bekijk recept »

Bourgondische Stoofpot

1 kg.riblappen of dikke lende (in grote dobbelstenen snijden en bestuiven met bloem ) bloem 125 gr. doorregenspek (in dobbelstenen snijden ) 100 gr boter 4 gesnipperde uien 20 kleine uitjes worteltjes een paar tenen knoflook peper en zout 2 dl .bouil... bekijk recept »

Goulash

500 gram riblappen in blokjes100 gram spekjes2 uien0,5 liter runderbouillon5 tomatenpaprikapoederketjap1 geperst teentje knoflookzoutversgemalen peper1 laurierblaadje. Bereidingswijze Snij de uien in ringen. Bak het spek uit en voeg het vlees toe. Ba... bekijk recept »

Pagina 15 van 18