171 recepten met riblappen
1 kg riblappen. 3 uien. 1 pakje gezeefde tomaten. 0,5 liter rode wijn. 100 gram feta. 2 theel. knoflookpasta. 2 theel. honing. 1 eetl. citroensap. 1 theel. gedroogde tijm. 2 laurierblaadjes. 3 eetl. olie. 75 gram boter. zout en peper. Verhit de olie ... bekijk recept »
1 kilo riblappen 4 grote uien 8 tenen knoflook stukje verse gember van 4 cm 1 stengel sereh 2-3 eetlepels plantaardige olie 1 eetlepel ketoembar 2 theelepels djinten 3/4 theelepel koenjit 3/4 theelepel trasi 5 deciliter dunne santen 2 daon... bekijk recept »
700 gram dikke riblappen, 2 tot 3 grote uien, bos verse peterselie, 2 laurirblaadjes, 2 boulionblokjes, patent tarwe bloem Doe het rundvlees in een grote pan met 2 liter koud water. Breng dit aan de kook en schuim het af. Plaats de pan op een laag vu... bekijk recept »
1 (liefst biologische) sinaasappel150 g gerookte spekblokjes (PanchettaItaliaanse gedroogde spek)2 uienfijngesneden5 teentjes knoflookgeperst2 gedroogde rode pepertjesfijngewreven100 g winterwortelin plakken1/2 preiin ringen1 stengel bleekselderijin ... bekijk recept »
2 uien 1 aubergine zout 400 g tomaten of 1/2 l blik stukjes tomaat 750 g doorregen riblappen versgemalen peper 5 eetl. olijf- of zonnebloemolie 12 gedroogde pruimen zonder pit 2 theel. kaneelpoeder 1 eetl. vloeibare honing 1 eetl. sesamzaadjes. Verhi... bekijk recept »
1 kilo runderriblappen 2 uien 4 vleestomaten 1 grote pot sperciebonen 1 rode spaanse peper ketjab zout en peper nootmuskaat half pakje croma aardappelen Voorbereiding Riblappen in vieren snijden. uien in ringen snijden tomaten in grote stukken snijde... bekijk recept »
1,5 kg doorregen riblappen 1 grote ui bouquet garni 1,5 dl rode wijn versgemalen peper en zout 150 gram dorregen spek in reepjes 15 sjalotjes 3 eetlepels bloem 2 dl runderbouillon (zie later!!) 2 grote tenen knoflook 300 gram champignons Verhit de b... bekijk recept »
8 flinke uien2 kilo riblappen of sucadelappen in flinke dobbelstenen gesnedenboter2 bouillonblokjes2 goudrenetten in stukken gesnedentakje rozemarijn5 jeneverbessenblikje tomatenpureeflinke scheut rode wijn10 kruidnagelen4 blaadjes laurier2 takjes ti... bekijk recept »
750 gr. riblappen 2 uien 60 gr. braadboter 1 blikje tomatenpuree 1 eetl. azijn 2 laurierblaadjes 1 eetl. bloem 1 flesje bokbier zout en peper 1 eetl. mosterd Snijd het vlees in blokjes. Snipper de uien grof. Verhit de helft van de boter in een braadp... bekijk recept »
2 uien750 riblappen25 g boterr1 teentje knoflook1 el paprikapoeder1/2 el chilipoeder3 tomaten1 rode paprika2 tl karwijzaad1 dl rode wijnpeper en zout. Pel de uien en snipper deze. Snijd het vlees in blokjes van ca 3 cm. Verhit in ee braadpan de boter... bekijk recept »