Recepten met riblappen

171 recepten met riblappen

Riblappen

Riblappen Rund: De riblappen zijn de malste stooflappen van het rund ( dunne lende) en het snelst te bereiden.

HET ALLERLEKKERSTE DRAADJESVLEES RECEPT VAN OMA

500 gr. sukadelappen of riblappen ketjap manis azijn of rode wijn 2 plakken ontbijtkoek 1 ui mosterd 1 laurierblaadje kruidnagels tijm oregano basilicum peper tomatenketchup appelstroop Hulpmiddelen Grote braadpan. Hulpmiddelen - Grote braadpan. Voo... bekijk recept »

Limburgs Stoofvlees

1 kilo riblappen2,5 dl. azijnzoutversgemalen peper2 laurierblaadjes4 kruidnageltjes8 jeneverbessen1 theelepel gedroogde tijm100 gram boter3 uien1 eetlepel bruine basterdsuiker3 eetlepels appelstroop3 plakken ontbijtkoek. Snij het vlees in dobbelstene... bekijk recept »

Friese Hachee

- 600 gr riblappen of hacheevlees - 3 uien - 50 gr friese kruidkoek - 40 gr margarine - vers gemalen peper - zout - 2 laurierblaadjes - 2 kruidnagels - 1 dl Beerenburg - 1 bouillon tablet - 1 eetl maizena Bereiden: Dep het vlees droog met keukenpapi... bekijk recept »

Catalaanse Stoofschotel

750-1000 gram riblappen,ik neem zelf altijd sucadelapjes,zout,cayennepeper1a2 uien2paprika's,4-6 teentjes knoflook150 gram chorizo of salami in blokjes,4 tomatenolijfolielaurierblad,eetlepel tijm vers of diepvries,2 dl sherry als je dit niet hebt nee... bekijk recept »

Grieks Rundvlees Uit De Oven

? 600 g riblappen of runderlappenin grove stukken ? 2 eetlepels rode-wijnazijn ? 3 eetlepels olijfolie ? 1 eetlepel gedroogde oregano ? 2 theelepels chilipoeder ? 1 eetlepel tomatenpuree ? 125 ml vleesbouillon (van 1/4 tablet) ? 4 tomatenin pa... bekijk recept »

Provençaalse Runderstoofpot

1 kilo doorregen runderlappen (riblappen) 2 uien of 6 sjalotjes 250 gram kastanjechampignons 1 winterwortel 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 50 gram boter 1 eetlepel olijfolie 2 eetlepels bloem 125 gram magere gerookte spekblokjes 1/2 es rode wijn ... bekijk recept »

Smoor van rundvlees met indische kruiden en kokosmelk

4 sjalotjes 750 g (doorregen) riblappen 2 eetl. arachide- of zonnebloemolie zout 2 tenen knoflook 2 theel. chilipoeder 1 salamblad (of laur 1/2 theel. laospoeder 1/2 theel. gemberpoeder 1/2 l vleesbouillon 4 eetl. ketjap manis 125 ml kokosmelk Voorb... bekijk recept »

Provençaalse runderstoofpot (boeuf provençale)

1 kg doorregen runderlappen (riblappen) 2 uien of 6 sjalotjes 1 winterwortel 250 g kastanjechampignons 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 50 g boter 1 eetl. olijfolie 125 g magere gerookte spekblokjes 2 eetl. bloem 1/2 fles rode wijn 1 pot vleesfond ... bekijk recept »

Hachee Met Sjalotjes

600 gram riblappen1 flesje kriekbier2 blaadjes laurier4 kruidnagels2 plakken kruidkoek40 gram boter50 gram spekblokjespeper en zout1 kruidenbouillontablet350 gram sjalotjes5 takjes peterselie. Bereidingswijze Snij het vlees in dobbelstenen en marinee... bekijk recept »

Guiso Gallego

600 gr. hacheevlees/riblappen800 gr. aardappelen100 gr. doperwten150-200 gr. chorizo (geen plakjes)2 wortels1 liter kippenbouillon400 ml. tomate frito1 witte kool500 gr. witte bonen4 tenen knoflook3 uien5 kruidnagels5 laurierblaadjeskomijnnootmuskaat... bekijk recept »

Pagina 17 van 18