Recepten met riblappen

171 recepten met riblappen

Riblappen

Riblappen Rund: De riblappen zijn de malste stooflappen van het rund ( dunne lende) en het snelst te bereiden.

Rundvlees Gestoofd In Chileense Wijn

1 ui1 teentje knoflook1 rode peper4 tomaten600 gr. runder riblappen3 el. olie1 dl. sinaasappelsap3 dl. chileense droge rode wijn (bijv. UndurragaPinot Noir)1 theel. kaneelpoedermespunt kruidnagelpoeder2 theel. tijmzout(versgemalen) zwarte peper Vlees... bekijk recept »

Bengalicurry

1,5 pond riblappen 1 grote ui 1 peer 1 grote moesappel 2 kopjes bouillon sap van halve citroen 1 teentje knoflook 2,5 eetlepel kerriepoeder 2,5 eetlepel boter of margarine 1,5 eetlepel bloem 1,5 eetlepel rozijnen zout naar smaak Bouillon toevoegen m... bekijk recept »

Marokkaanse Stoofschotel

500g riblappen1/2 tl gemerpoeder 1/2 verse peper1/2tl saffraanpoeder1 ui2 gele paprika1 courgette 3 eetl zonnbloemolie2 teentjes knoflook3dl bouillon 75g blanke amandelen 75g rozijnen 2 uur stoven Rozijnen, amandelen en courgette pas 15 min voor het ... bekijk recept »

Draadjesvlees Van Oma

500 gr sukadelapjes of riblappen Voeg de rest van de ingredienten toe: voeg echter niet te veel toe. Zorg ervoor dat er voldoende vocht in de pan zit. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ca. 2 a 2,5 uur. bekijk recept »

Hachee Met Kaneel En Pruimen

800 g riblappenin blokjes of hacheevlees zout en peper 2 el bloem 4 el boter of olie 2 uienin grove stukken 2 tenen knoflookgehakt 2 tl kaneelpoeder 1 tl gemberpoeder 2 el honing 250 g gewelde pruimen zonder pit 8 dl warme vleesbouillon Leg... bekijk recept »

Friese Hachee

Kilo flinke uien500 gr rundvlees (riblappen of ander mals stoofvlees) 50gr ontbijtkoek5cl berenburger,1/2l vleesbouilonzout en peper naar smaakteentje knoflookboterlaurier blaadjes (3) met in ieder blaadje een kruidnagel gestoken Eerst het vlees aanb... bekijk recept »

Grootmoeders runderlappen

500 gr sucade- of riblappen 60 gr boter Mespunt kruidnagelpoeder Zout Peper 2 laurierblaadjes 1 flinke ui 1 eetlepel bloem 2 dl warm water 3 eetlepels (wijn)azijn Bak het vlees in de hete boter rondom bruin en neem het uit de pan Fruit in het rester... bekijk recept »

Dzuvec

500 g varkenslappen of lamsvlees500 g riblappen500 g roma tomaten (of een andere stevige aromatische tomaat)250 g uien2 teentjes knoflook60 g rijst3 gele punt paprikas (Lidl) 2 rode paprikas2 grote aubergines1 dl olie2 - 3 grote aardappelen1/2 (winte... bekijk recept »

Provencaalse Runderstoofpot (Boeuf Provencale)

1 kg doorregen runderlappen (riblappen)2 uien of 6 sjalotjes1 winterwortel250 g kastanjechampignons2 teentjes knoflook1 rode paprika50 g boter1 eetlepel olijfolie125 g magere gerookte spekblokjes2 eetlepels bloem1/2 fles rode wijn1 pot vleesfond (ca.... bekijk recept »

Hollie Bollie

1 kg rundvlees3 uien,3 vleestomatenprovencaalse kruiden2 teentjes knoflooktomatenketchup. Voor de saus: 3 eetl. pindakaas3 eetl. koffieroom2 eetl. chilisaus1 eetl. pittige chilisaussuikersambal badjakcitroensap2 teentjes knoflook. Blokjes vlees bestr... bekijk recept »

Pagina 6 van 18