Recepten met riblappen

171 recepten met riblappen

Riblappen

Riblappen Rund: De riblappen zijn de malste stooflappen van het rund ( dunne lende) en het snelst te bereiden.

Indisch Stoofvlees

3 el olie 3 grote uiengesnipperd 2 teentjes knoflookgesnipperd 2 el sambal oelek (Conimex) 2 1/2 tl laos (Conimex) 2 1/2 tl djahe (gemberpoederConimex) 750 g magere riblappenin blokjes 3 el ketjap manis (Conimex) zout 2 el gemalen kokos (Sun... bekijk recept »

Provencaalse Runderlappen

2 rode uien 2 tenen knoflook 2 tomaten 750 gram riblappen peperzout 3 eetlepels olijfolie 1 dl rode wijn 2 dl vleesbouillon (van een tablet) 1 eetlepel oregano 1 courgette 1 aubergine Pel de uien en de tenen knoflook. Snijd de uien in dunne partjes e... bekijk recept »

Provencaalse Runderlappen

2 rode uien2 tenen knoflook2 tomaten750 gr. riblappenpeperzout3 el. olijfolie1 dl. rode wijn2 dl. vleesbouillon (van een tablet)1 el. oregano1 courgette1 aubergine Pel de uien en de tenen knoflook. Snijd de uien in dunne partjes en snijd de knoflook ... bekijk recept »

Franse Stoofschotel

1 kilo riblappen100 g boter150 gram spekblokjes3 gesnipperde uien4 dl rode wijn2 dl vleesbouillon1 takje tijm1 laurierblaadje1 fijngesneden teentje knoflook250 gram champignonspeterseliezoutpeperallesbinder Bereidingswijze De spekblokjes uitbakken in... bekijk recept »

De echte Leidse hutspot van Mirja

voor 2 à 3 personen : 750 gr winterpeen 500 gr gesneden uien 750 gr aardappelen 500 gr riblappen (eventueel 200 gr spekjes om uit te bakken)Kook de winterpeen en uien, na toevoeging van een theelepel zout, 15 minuten en laat daarna goed uitlekken. Ko... bekijk recept »

GESTOOFDE RUNDERLAPJES MET MOSTERD

600 g braadlappen met wat doorregend vet erinin 4 delen verdeeld - 3 tomaten uit blik in stukken - 1 e mosterd - 1 vol t zout - 1/4 t peper - 60 g boter of margarine - 1 laurierblaar in stukke - 2 uienfijn - 3 wortels in schuine plakken van 1 cm. dik... bekijk recept »

Bourgondische Stoofpot

- 1 kg riblappen of dikke lende - bloem - 125 g doorregen spek - 100 g boter - 4 uiengesnipperd - 20 kleine uitjes - worteltjes - enkele tenen knoflook - peper en zout - 2 dl bouillon - 1/2 fles rode wijn - tijmkruidnagellaurier - peterselie - 150 g ... bekijk recept »

Hongaars Suddervlees

2 paprika's (rood en groen)2 uien,2 el olie25 gram boter500 gram riblappen4 el zilveruitjes2 tl paprikapoeder1/2 liter bouillon (tablet)zoutpeper2 tl aardappelzetmeel. De olie met de boter in een braadpan verhitten. Als het schuim wegtrekt de riblapp... bekijk recept »

Zwitserse Runderstoof

750 gram riblappen zout en peper majoraan gedroogd en vers bloem vloeibare margarine 2 blonde uien 1,5 dl rundvleesbouillon 1 bekertje crème fraîche 2 el geraspte Gruyère Meng de bloem, gedroogde majoraan, peper en zout door elkaar e... bekijk recept »

Runderlapjes in paneermeel

300 gram riblappen 1 ei 2 uien 3 eetlepels ketjap manis paneermeel nootmuskaat peper zout olie Snijd de riblappen in dunne plakken. Bestrooi ze met nootmuskaat, peper en zout. Klop het ei los met een scheutje water. Haal de plakken vlees ... bekijk recept »

Pagina 4 van 18