171 recepten met riblappen
300 g runderriblappen 300 ml rode wijn (bijv. Montepulciano d'Abruzzo) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gedroogde salie 2 tl gedroogde rozemarijn 3 uien (gesnipperd) 4 el olijfolie 1 pakje pancetta (Italiaanse ba... bekijk recept »
750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes tijm 2 laurierblaadjes 30 g peterselie 250 g champignons (bakje) 320 g zilver... bekijk recept »
2 tomaten (ontveld) 6 eetlepels zonnebloemolie 800 g riblappen (in blokjes) 1 grote ui (fijngesneden) 3 tenen knoflook (in plakjes) 1 rode paprika (in reepjes) 1 runderbouillontablet 1 mespunt nootmuskaat 1 ro... bekijk recept »
1 schaal riblappen ((465 g), in blokjes van 2 x 2 cm) 1/2 duopak magere spekreepjes (a 250 g) 25 g boter 2 uien (in halve ringen) 3 stengels bleekselderij (in stukjes) 200 g winterpeen (in plakjes) 1 bakje champig... bekijk recept »
1 kg riblappen of runderlappen 2 appels in reepjes 4 grote uien in ringen 2 tenen knoflook geperst 50 g champignons gesneden 2 dl rode wijn 2 laurierblaadjes enkele jeneverbessen 3 kruidnagelen 1 el bloem bak- en braadproduct olijfolie 1 bouillonbl... bekijk recept »
3 eetlepels olie 500 g riblappen (in stukjes) 1 vleesbouillontablet 2 laurierblaadjes ½ bos bospeen (in stukken) 150 g koolraap (in blokjes) 2 (rode) uien (in halve ringen) 500 g aardappels (geschild en in ... bekijk recept »
900 g riblappen (of runderlappen) 25 g boter ½ duobakje magere spekreepjes 1 runderschenkel met been 2 uien (fijngesnipperd) ½ fles volle rode wijn (wijncat. 8) 1 winterpeen (in kleine blokjes) 2 eetlepels ... bekijk recept »
2 el olijfolie 1 ui (fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 600 g riblappen (in blokjes gesneden) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 150 ml runderbouillon (van tablet) 1 kaneelstokje 2 tl gemalen komijn (... bekijk recept »
750 g riblappen (of runderlappen) 6 el zonnebloemolie 2 rode pepers 2 uien 3 tenen knoflook 1 el gemalen koriander (ketoembar) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl nootmuskaat 5 el ketjap manis 1 el tamarindepasta 150 ml kippen... bekijk recept »
½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ vloerbrood1. Verwijder van de kool de buitenste bladeren. Snijd de kool in parten en snijd de witte stronk eruit. Snijd ... bekijk recept »