171 recepten met riblappen
350 gr riblappen 4 uien 2 el bloem 2 el azijn kruidnagelpoeder 500 ml bouillon peper & zout1. Snij 350 gram riblappen in blokjes. Bestrooi met zout en peper. Bak het rundvlees rondom bruin in hete boter. Schep, als het bruin is, de rundvlees uit de... bekijk recept »
4 plakken rauwe ham van ? centimeter dikte1? kilo riblappen4 uien2 winterwortels3 stelen bleekselderij1 rode paprika2 teentjes knoflook100 gram boter1 afgestreken eetlepel provencaalse kruiden ? liter vleesbouillon? liter rode wijnzout en cayennepepe... bekijk recept »
1 kg riblappenin stukken 1 stengel serehin de lengte ingesneden 2 cm kentjoerwortelgeschild of ?poeder 3 blaadjes djeroek peroet 2 vleesbouillontabletten 1 eetlepel zonnebloemolie 3 sjalottenfijngesneden 2 teentjes knoflookfijngesneden 75 gr gemalen ... bekijk recept »
1,8 kg. riblappen/ 300 gr. mager spek in blokjes/ 2 winterwortels/ 1 rode peper/ 2 theelepels tijm/ 12 sjalotten/ 2 verse bollen knoflook (niet pellenze worden in hun gheel toegevoeg)/ 4 laurierblaadjes/ 10 kruidnagelen/ 8 geplette zwarte peperkorrel... bekijk recept »
2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gepeld en kleingesneden 1 prei, schoongemaakt en in ringen ge; sneden 3 worteltjes, in plakjes gesneden 750 g riblappen 3 takjes peterselie 1 laurierblad mespunt nootmuskaat mespunt marjolein zout zwarte peper uit... bekijk recept »
600 gram magere riblappen 40 gram boter 4 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 winterpeen 1 blokje rundvleesbouillon 75 gram magere ontbijtspek 3 takjes tijm 2 volle eetlepels bloem 500 ml rode wijn 2 kruidnagels 250 gram champignons 2 el olijfolie zout pe... bekijk recept »
2 eetl. arachideolie of vloeibaar bakprodukt100 g gerookte spekblokjes500 g uien, gesnipperd2 eetl. honing50 g bloem1 theel. zout en een mespunt versgemalen peper800 g riblappen3 eetl. rode wijnazijn1 eetl. scherpe mosterd500 ml donker bier1 eetl. ge... bekijk recept »
Nodig: 750 gram riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook zout en peper 3 tomaten 2 el Olijfolie 1 tl safraanpoeder 1 tl kaneel 1 tl gemberpoeder 0.5 liter runderbouillon sap van een halve citroen 400 gram aardappels 200 gram dadel (gedroogd) 5 takjes verse... bekijk recept »
750 gram riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook zout en peper 3 tomaten 2 el Olijfolie 1 tl safraanpoeder 1 tl kaneel 1 tl gemberpoeder 0.5 liter runderbouillon sap van een halve citroen 400 gram aardappels 200 gram dadel (gedroogd) 5 takjes verse muntlt... bekijk recept »
1/4 selderijknol2 winterwortels1 grote ui300g magere riblappen1 snee volkorenbrood1 el mosterd50 g boterzoutpeper1/4 l oudbruin5 takjes peterselie Vlees in 15 min door en door verwarmen, op smaak brengen met zout en peper, peterselie erboven fijnknip... bekijk recept »