171 recepten met riblappen
250 g magere spekreepjes 800 g runderriblappen 4 el bloem 250 g winterpeen 5 stengels bleekselderij 600 g uien 375 ml tawny port 2 rundvleesbouillontabletten 600 ml kraanwater 1½ kg kruimige aardappelen 250 ml volle melk 75... bekijk recept »
1 kg. riblappen 250 gr. Blue Band Scheut barbecuesaus van Calve Scheut Worcestersaus Een paar druppeltjes tobascosaus 3 laurierblaadjes Ongeveer 5 eetlepels bloem Water Voorbereiding Bereidingswijze 1 vlees kruiden met zoutpeperkruidnagelen en prove... bekijk recept »
500 gr riblappen in dobbelstenen3 el bloemzoutversgemalen peper1/2 tl gedroogde majoraan50 gr boter2 uien in plakken1/8 l zure room of creme fraiche1 dl bouillon3 el geraspte gruyere of oude kaas. Haal het vlees door een mengsel van bloem, zout en pe... bekijk recept »
800 gram riblappen200 ml olijfolie1 bol knoflookgrof gehakt2 sjalotjesgrof gehakt1 kleine winterwortelgrof gesneden2 stengels bleekselderijgrof gehakt2 el scherpe mosterd500 ml witte wijn3 laurierblaadjes5 kleine takjes tijm1 takje rozemarijn20 gekne... bekijk recept »
600 g riblap of magere runderlappen1 grote ui2 teentjes knoflook2 el sojasaus2 el azijn1 tl sambal oelek1 el bruine suiker40 g braadboter Verhit de braadboter in een pan en braad het vlees aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan en laat de ... bekijk recept »
700g riblappen in grote dobbelstenen - 1 sjalotje fijn - 250ml witte wijn - 1 vol t zout - 1/2 e zwarte peperkorrels - 1/4 t peper - 3+1/2 e majoraan - 50g margarine - 250ml runderbouillon - 1 mango in stukjes(vocht opvangen) - 150g blauwe schimmelka... bekijk recept »
1 Ui 3 worteltjes 3 tomaten 500 gr. riblappen 2 tl mosterd zoutpeper 50 gr. boter of margarine 1/2 dl azijn 1 tl tijm 1 laurierblaadje In braadpan boter verhitten. Runderlappen in 5 minuten bruin bakken, af en toe keren. Met spatel uit pan op bord sc... bekijk recept »
3 eetl. olijfolie750 g riblappen, in blokken100 g gerookte spekblokjes2 grote uien, grof gesnipperd2 eetl. bloem1 fles rode port (of rode wijn)200 ml runderbouillon2 takjes tijm1 laurierblad250 g kastanjechampignons, schoongeveegdzout en versgemalen ... bekijk recept »
2 eetl. vloeibaar bak en braad700 g riblappenzout en versgemalen peper2 rode uien, in halve ringen2 teentjes knoflook, gehakt1 eetl. tomatenpuree5 trostomaten, in stukjes100 ml rode wijn100 ml balsamicoazijn1 blaadjes laurier2 takjes tijm300 ml rundv... bekijk recept »
750 g riblappen, in blokken of repen1/2 theel. cayennepeper1/2 theel. zout6 eetl. olijfolie1 ui, in grove stukken2 groene paprika's, zonder zaadjes, in brede repen4 teentjes knoflook, gepeld, in plakjes125 g chorizo in plakjes van 1 cm di... bekijk recept »