458 recepten met rosbief
4 scharreleieren 4 witte afbakpistoletjes 1 pak Honig Soep Intens champignons & bieslookmelange 4 el C1000 mayohalf 4 plakken rosbief 1 trostomaatin dunne plakjes 2 el verse fijngeknipte bieslookschaaltje à 15 g Kook de eieren in ±... bekijk recept »
3 el boter4 fijngesnipperde sjalotjes400 g rosbief (in dikke plakken gesneden)1 fijngehakt teentje knoflook1 dl bouillon van een blokje1 dl droge witte wijnfijngehakte peterselie Smelt de boter en fruit hierin op niet te hoog vuur de sjalotjes licht ... bekijk recept »
2 kg rosbief zoutpeper 2 teentjes knoflook 2 el mosterd provencaalse kruiden Hulpmiddelen Braadsleemes Hulpmiddelen - Braadsleemes Voorbereiding De rosbief afspoelen onder de kraandroog- deppenenkele inkepingen in het vel(vet) maken. Het vlees met z... bekijk recept »
Verse spinazie1 ons rosbief (vleeswaar)1 grote tomaatwat kappertjes en wat olijvenpijnboompittenolijfolierode wijnazijnprovencaalse kruiden Voorbereiding De spinazie wassen en uit laten lekken. Harde steeltjes verwijderen. De rosbief in reepjes snijd... bekijk recept »
800 g rosbief500 g gemengde bospaddestoelen1 truffel natuur1 dl droge witte wijn1 dl GB-room50 g boterpeper & zout1 soeplepel gehakte peterselie Kruid de rosbief met peper en zout en verdeel de helft van de boter in klontjes over het vlees. Zet het 2... bekijk recept »
750 g. Rosbief500 g gemengde Bospaddestoelen1 dl droge witte Wijn1 dl. Slagroom50 g BoterPeper & Zout1 soeplepel gehakte Peterselie. Kruid de rosbief met peper en zout en verdeel de helft van de boter in klontjes over het vlees. Zet het 25 min. in d... bekijk recept »
1 kilogram Rosbief aan een stuk, 1 blik tomatenpuree (140 gram), 1 bak soepgroenten (kant en klaar), 1 volle eetlepel bloem, plm. 80 gram boter, peperzout. Hulpmiddelen Hapjespan Hulpmiddelen - Hapjespan Voorbereiding Geen Bereidingswijze Vlees met ... bekijk recept »
300 g sjalotjes 700 g rosbief versgemalen peper zout 50 g boter 2? dl rode wijn 2 eetl. grove mosterd 2 dl kookroom Voorbereiding Pel de sjalotjes en halveer ze Bestrooi het vlees met de peper Verhit de boter en bak het vlees hierin rondom bru... bekijk recept »
2 Bolletjes 2 Tartaartjes 1 Ui fijn gehakt 1 Ons rosbief 2 Gekookte eieren Mayonaise Ketchup Leg op elk bolletje aan de ene kant een tartaartje en aan de andere kant een ei in plakjes, doe er peper en zout over. De ui over de tataar verdelen leg over... bekijk recept »
1 zakje tonijn (85 g) 1 el magere kwark 1/2 tl gedroogde tijm 3 sneetjes volkorenbrood 3 plakjes rosbief 1 blaadje ijsbergsla 3 el rauwkost 1 tl halvarine Tonijn met kwark en tijm met staafmixer of vork mengen tot geheel glad is. Op smaak bren... bekijk recept »