458 recepten met rosbief
2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 6 el olijfolie extra vierge 2 el rode wijnazijn 2 tl basilicum in olie zout versgemalen 4-seizoenen peper 1 ui 1 rosbief van 600 g 35 g boter 1/2 pot vleesfond 2 appels (Elstar) Rosbief droogdeppen met keukenpapier e... bekijk recept »
110 gr. diepvries spinazie1 winterwortel500 gr. rosbief aan een stuk1 ei50 gr. boter10 sjalotjes5 teentjes knoflookpeper en zout Blancheer de winterpeen 2 min. in kokend water met wat zout, spoel ze af in koud water, bestrooi de binnenkant van de rob... bekijk recept »
1 kg. rosbiefaan een stuk10 teentjes knoflookin plakjes gesneden60 gr. gesmolten boter2 eetl. mosterdpoedergemalenzwarte peper naar smaakzout Schuif de braadslede in het midden van de warme oven en laat de rosbief circa 15 minuten bakken.Schep er wa... bekijk recept »
1 dl zonnebloemolie 1 dl olijfolie 4 el zeer fijn gesneden gemengde kruiden (bijv. basilicumpeterselietijmoreganobieslook) 1/2 el scherpe mosterd 1 el balsamico-azijn zout peper rosbief van ? 1,2 kg 25 g boter 1 sjalotjefijngesneden 2 dl ro... bekijk recept »
1 kg gerolde rosbief 1/2 bloemkool 1 bussel lenteuitjes 8 jonge wortelen 2 el tomatenconcentraat 1 blokje vleesbouillon 1 el mosterd 2 eetlepel olijfolie peper en zout instantsausbinder voor bruine sauzen1. Voorbereiding - Snij de wortelen in st... bekijk recept »
4 grote aardappelen 5 dl arachideolie om te frituren 1 rosbief van 400 gram 1 snuf knoflookpoeder 1 snuf paprikapoeder zout en peper 1 eetlepel poedersuiker 2 eetlepels olijfolie 1 klontje roomboter 1 el witte wijn azijn 1 scheutje rode wijn 1 el d... bekijk recept »
voor 4 personen : 400 gram gebraden rosbief 200 gram gemengde sla 6 eetlepels balsamico-azijn 6 eetlepels blokjes gekookte aardappel 2 eetlepels truffelolie peper/zout 200 gram doodstrompetten (of cantharellen) piccalillyDit gerecht is het lekkerst a... bekijk recept »
6 plakjes rosbief250 gram champignons1 klein uitje100 gram verse roomkaas3 eetlepels kappertjes4 eetlepels balsamico-azijn150 gram rucola (raketkruid)olijfoliepeper en zoutFranse mosterd. Bereidingswijze Maak de champignons schoon met keukenpapier en... bekijk recept »
1 (pers)sinaasappel 1 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel kaneelpoeder Mespunt kruidnagelpoeder Versgemalen Peper Zout 600 g rosbief 50 g boter 1 eetlepel cognac 2 eetlepels rode port Pers de sinaasappel uit Roer in een kopje de paprikapoeder, kan... bekijk recept »
2 dl rode wijn 50 g gewelde pruimen zonder pit 2 uien 2 teentjes knoflook 3 tomaten 3 el (olijf)olie 1 stuk rosbief van ca. 800g. zout,peper 2 1/2dl vleesfond Hulpmiddelen Aluminiumfolie overbestendige braadpan of ovenschaal Hulpmiddelen - Aluminium... bekijk recept »