458 recepten met rosbief
600 g aardappels (kruimig) zout ½ zakje verse kervel (` 15 g) ½ zakje verse bieslook (` 20 g) ½ dl melk 50 g roomboter 4 eetlepels gemalen oude kaas (zakje ` 150 g) (versgemalen) zwarte peper 2 blikjes ar... bekijk recept »
1 pak mihoen (250 g) 1 schaaltje rosbief à la minute (ca. 250 g) ½ zakje verse koriander (a 15 g) 3 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Chinese groentemix (400 g) 2 vleesbouillontabletten ½ zakje gemalen kokos&nbs... bekijk recept »
8 eetlepels olijfolie 1 duopak krieltjes (700 g) 1 courgette 2 teentjes knoflook 6 tasty tom trostomaten 1 potje gemarineerde artisjokharten (carciofi, 190 g) 1 zakje botersla (100 g) 250 g gesneden rosbief (vleeswar... bekijk recept »
3 eetlepels vloeibare margarine 600 g venkel (in plakken) 150 g worteltjes (in plakjes) ½ theelepel gedroogde tijm 700 g panklare krieltjes 500 g rosbieflapjes à la minute (op kamertemperatuur) 15 g verse peterselie&nb... bekijk recept »
8 plakjes rosbief bieslook kruidenroomkaas vier boterhammenSnij de korstjes van de boterhammen af. Besmeer de boterhammen met kruiden roomkaas. Beleg elke boterham met twee plakjes rosbief. Strooi er wat bieslook overheen en eventueel nog wat pep... bekijk recept »
300 g rosbief (vleeswaren) 1 kg vastkokende aardappelen 4 eieren 3 el walnootolie 2 el balsamicoazijn 1 teen knoflook 1 avocado 160 g waterkers (bosje à 80 g) 1 ui 4 tomaten 100 g roquefort (kaas) 1 snufje zout 1 snufje peper1. Koo... bekijk recept »
1 sinaasappel (schoongeboend) 4 el verse rozemarijn (fijngehakt) 3 tenen knoflook (fijngehakt) 2 tl zwarte peper (versgemalen) 1 stuk rosbief (van 750 g) 4 el olijfolie1. Rasp de oranje schil dun van de sinaasappel.... bekijk recept »
6 zoete aardappels 0.5 limoen 75 ml olijfolie extra vierge 1 bosje tijm 800 g rosbief van hert aan één stuk 2 el olijfolie om te bakken 2 el roomboter 2 zoete witte uien 50 ml olijfolie 1 vers laurierblaad 75 ml rode port 200 ml wildfond 0.5 fles... bekijk recept »
100 g verse spinazie 4 eetlepels sladressing naturel ½ bakje tuinkers 1 kuipje verse roomkaas naturel (150 g) 1 theelepel geraspte mierikswortel (potje a 140 g) 8 plakjes rosbief (gekruid (bedieningsafdeling, ca. 100 g))... bekijk recept »
3 stengels bleekselderij 4 ciabattina's 3 eetlepels Dijonnaise 1 zak gemengde rocket slamelange (75 g) 300 g rosbief (vleeswaren)1. Bleekselderij schoonmaken en in stukken van 10 cm snijden. Stukken in dunne repen snijden. Ciabattin... bekijk recept »