458 recepten met rosbief
8 teentjes knoflook 1 blikje artisjokharten (400 g) 4 trostomaten 750 g rosbief peper 1½ eetlepel olijfolie 1 pot vleesfond (380 ml) 1 dl rode wijn 3 takjes rozemarijn1. Knoflook pellen. Artisjokharten laten uitlekken. ... bekijk recept »
1 schaal ovenklare rosbief (500 g) 200 g sugar snaps 200 g sperziebonen 250 g groene asperges 2 eetlepels vloeibare margarine 2 zakjes gekruide A-partjes in schil (aardappels, a 425 g)1. Oven op 175 °C voorverwarmen. Rosbief in mi... bekijk recept »
40 g roomboter of vloeibare margarine 500 g rosbief aan een stuk 2 el pijnboompitten 1 zakje rucola 50 g Parmezaanse kaas geschaafd 4 el olijfolie extra vierge 4 tl balsamicoazijn zwarte peperBestrooi de rosbief met zout en peper. Verhit een braadpa... bekijk recept »
150 g rosbief (dungesneden) 1 bakje rucolasla 4 el olijfolie met truffelaroma 1 el azijn 40 g oude kaas (stukje) ½ ciabatta (a 225 g)1. Verdeel rosbief en rucola over vier borden. Klop dressing van olie en azijn. Sprenke... bekijk recept »
2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 2 eetlepels rode wijnazijn 2 theelepels basilicum op olie zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper 1 ui 1 rosbief (ca. 600 g) 35 g boter of margarine ... bekijk recept »
75 g tonijnsalade 3 el Belgische mayonaise 4 sneetjes meergranenbrood 80 g jonge bladsla met babyspinazie 200 g rosbief 50 g kappertjes 150 g ambachtelijke zeezoutchips1. Meng de tonijnsalade met de mayonaise. Besmeer de sneetjes brood du... bekijk recept »
750 g rosbief 1 kaneelstokje (van 4 cm) 4 kruidnagels 2 mandarijnen 1 citroen 2 takjes rozemarijn (alleen de blaadjes) 1 g nootmuskaat 2 laurierblaadjes 1 tl grove mosterd 1 el olijfolie1. Verwarm de oven voor op 150 ºC. H... bekijk recept »
2 dozen Aviko aardappelgratins met tijm en rozemarijn (à 400 g) 350 g broccoliroosjes 250 g sperziebonen 2 el olijfolie 2 takjes rozemarijn 50 g ongezouten roomboter 1 rosbief aan het stuk (500 g) 1 bosuitje 50 ... bekijk recept »
2 takjes rozemarijn 55 g boter of margarine 1 pak aardappelpartjes (450 g) 1 blik flageolets (400 g) 4 rosbieflapjes à la minute (ca. 300 g) zout 1 eetlepel mosterd 1 pakje koksroom (` 200 ml)1. Naaldjes van takjes r... bekijk recept »
4 sneetjes bruinbrood (Pain de Boulogne) 4 sneetjes brood (Pain de Madeleine) 125 g verse roomkaas (met mierikswortel) 4 blaadjes lollo rosso (sla) 8 plakjes rosbief (150 g) 1 snackkomkommer (of 1/2 komkommer, in du... bekijk recept »