458 recepten met rosbief
1 pompoen 1 kg aardappelen geschild en in stukken 50 ml kookroom 1 tl kerriepoeder zout en peper ca. 500 gr rosbief 3 el olijfolie 1 sjalot gesnipperd 100 gr tutti frutti in stukjes 0.5 tl kaneel 0.5 tl komijn 125 ml droge witte wijn 1 el honing 1 e... bekijk recept »
2 teentjes knoflook (gepeld) 500 ml melk 250 ml slagroom (versgeraspte) nootmuskaat 4 handperen (stevig) 1 kg vastkokende aardappels 100 g geraspte oude kaas 25 g boter1. Oven voorverwarmen op 175 °C. Knoflook met koksmes plet... bekijk recept »
1 pak eiermie (250 g) ½ kopje Javaanse pinda-satésaus (a 300 g) 4 rosbieflapjes à la minute (ca. 300 g) 2 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Chinese-groentemix (400 g) 2 eetlepels ketjap manis 1 zak kroepoek (60 ... bekijk recept »
1 bos radijs ½ komkommer ½ bos bospeen 2 eetlepels molenzout (pak a 500 g) 4 sneetjes witbrood 100 g rosbief (plakjes, vleeswaren)1. Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonm... bekijk recept »
15 cl kokosmelk 3 eetlepels limoensap olijfolie met piment peper en zout 150 g pindakaas 600 g rundvlees (rosbief of fonduevlees) 1 koffielepel sambal 2 eetlepels sojasaus1. Snij het vlees in blokjes, maar niet te klein. Steek ze op brochettestokjes ... bekijk recept »
10 gepelde rauwe gamba's zout versgemalen peper olijfolie 4 pistolets 200 g dungesneden rosbief 1 mango 1 ui 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 el bieslook 1 chilipeper 4 el Japanse sojasaus 6 el rijstazijn 1 sap van een halve citroen 1 s... bekijk recept »
3 el citroenmayonaise 1 el yoghurt 2 tl worcestershiresauce 40 g Parmezaanse kaas 40 g rucola 200 g rosbief 2 el kappertjes 2 el granaatappelpitjes> 1. Meng de mayonaise met de yoghurt en de worcestershiresaus. Schaaf de kaas in dun... bekijk recept »
3 el venkelzaadjes of karwijzaadjes 1 tl gemalen koriander 750 g rosbief 5 el olijfolie 75 g rucola 2 el balsamicoazijn (Thuis uit eten, fles 250 ml) 25 g Parmezaanse kaas (stukje) 1 snufje zout 1 snufje peper 1 barbecue met deksel 1 alumin... bekijk recept »
2 witte stokbroodjes 4 el piccalilly 150 g rosbief 1 snufje zout 1 snufje peper 120 g tomaten 20 g rucola1. Halveer het stokbrood en snijd open. Besmeer het brood met de piccalilly. 2. Beleg de onderste helften met de rosbief. Maal er zout en p... bekijk recept »
250 g sushirijst 3 eetlepels rijstazijn 1 eetlepel suiker 2 theelepels zout 3 stengels bleekselderij 100 g rosbief (vleeswaar) ½ zakje waterkers (à 75 g) 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 1 pakje nori-vellen 1 eet... bekijk recept »