458 recepten met rosbief
500 g rosbrief 4 el olijfolie 3 el ovenrub voor vlees 1 Turks brood 300 g gemengde salade 100 ml saladedressing balsamico 1 snufje zout 1 snufje peper 1 barbecue 1 aluminium grillschaal 1 vleesthermometer 1 aluminiumfolie 1 grillborstel1.... bekijk recept »
1 rosbief van 1 kg 500 g sjalotten 1 teentje knoflook 1 kruidentuiltje 3 eetlepels olijfolie zout peper van de molen1. Haal het vlees 1 uur vooraf uit de koelkast 2. Pel de sjalotten en snijd ze overlangs doormidden. 3. Pel de knoflook en snipper he... bekijk recept »
1 zakje tonijn (85 g) 1 eetlepel magere kwark ½ theelepel gedroogde tijm 3 sneetjes volkorenbrood 3 plakjes rosbief 1 blaadje ijsbergsla 3 eetlepels rauwkost (bakje a 150 g) 1 theelepel halvarine 1 appel1. Tonijn met kw... bekijk recept »
500 g kastanjechampignons 2 rode uien 2 tenen knoflook 20 g Italiaanse kruidenmix (bakje) 50 g boter 600 g rosbief (stuk, op kamertemperatuur) 2 tl lemon pepper (specerijenmengsel, blikje 75 g) 190 ml vleesfond (pot ... bekijk recept »
1 krop Romeinse sla tabasco 1 rode paprika 1 kg rosbief 1 limoen 2 avocado's 240 g rode bonen (uitgelekt gewicht) 140 g maïs 4 torti’wraps 3 takjes munt 1 bosje koriander 3 eetlepels olijfolie 0,5 koffielepel komijn-, paprika- en chilipoeder pep... bekijk recept »
1 rosbief van 1 kg 2 rode uien 1 bosje platte peterselie 1 bosje koriander 2 teentjes knoflook 2 koffielepels zoet paprikapoeder 1,5 koffielepel pittig paprikapoeder 2 koffielepels komijnpoeder 3 eetlepels olijfolie zout zwarte peper1. Haal het vlees... bekijk recept »
1 blok woknoedels (pak a 248 g) 1 zak waterkers (75 g) 1 limoen 2 theelepels Thaise rode currypasta (potje a 225 g) 2 eetlepels (roerbak)olie 1 snackkomkommer (of 1/2 komkommer, in blokjes) 75 g gebraden rosbief (... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) ½ rode peper 20 g platte peterselie 1 teen knoflook 50 g Parmezaanse kaas 4 ansjovisfilets 15 g basilicum 2 el olijfolie 50 g polenta (maïsgriesmeel) (zak 250 g) 1 ei 1 culinaire rosbief&nb... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappel 250 g rode uien 500 g winterpeen 2 friszoete appels (bijv. pink lady) 50 g boter 785 g culinaire rosbief 100 g gerookte spekreepjes 150 ml Crisp Apple Cider 380 ml vleesfond 15 g salie1. Schil de aardapp... bekijk recept »
100 g roquefort ((blauwaderkaas), verbrokkeld) 2 el mayonaise 2 stronken witlof 2 zakken rucola (sla, a 75 g) 1 bosje radijs 150 g rosbief (in plakken) 50 g walnoten (grof gehakt)1. Pureer met de staafmixer de helft va... bekijk recept »