Recepten met rosbief

458 recepten met rosbief

Rosbief

Rosbief Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.

Rosbief met honing-tijmsaus en sjalotten

750 g rosbief 2 theelepels tijm 75 g boter 2 dl vleesfond 200 g gepelde sjalotten 1 eetlepel vloeibare honing Peper Zout Wrijf het vlees in met de helft van de tijm en braad het in 3/4 van de boter bruin en naar wens in 20-25 minuten rood of rose va... bekijk recept »

Tagliatelle met rosbiefreepjes

500 g rosbief Peper 2 sjalotjes 2 stengels bleekselderij 50 g boter 10 g bloem 2 theelepels paprikapoeder 4 dl gezeefde tomaten 400 g tagliatelle Zout 1 bekertje creme fraiche 2 eetlepels verse peterselie 1 eetlepel verse bieslook 75 g belegen Goudse... bekijk recept »

Rosbief met druiven-pepersaus

200 g witte druiven 1 sjalotje 1 takje tijm 25 g boter 4 plakken rosbief a la minute (200 gr) Zout Versgemalen zwarte peper 1 dl rode wijn 1 dl vleesfond 1 theelepel maizena 1 eetlepel groene peperbessen (potje) Was de druiven, halveer ze en verwijd... bekijk recept »

Rosbief Liselotte

1 kg contrefilet, met bot 20 g kleine uitjes 20 g gesmoorde cantharellen 20 g worteltjes 20 g knolselderij 20 g pompoen 20 bloemkoolroosjes Azijn Olie Peper Zout Voor het garnituur 3 artisjokkenbodems 25 g drooggekookte rijst 5 g gewelde krenten 10 g... bekijk recept »

Drie moderne tapas

Rolletje gemarineerde zalm met pesto: 4 grote zuringbladen (of groot blad van raketsla) 4 plakjes gemarineerde zalm (te koop in de winkel) 100 g groene pesto zwarte peper Rolletje rosbief met nori, komkommer, wortel: 150 g gebraden rosbief, in plakje... bekijk recept »

Tagliatelle met rosbiefreepjes

Voor 4 personen: 500 gr rosbief peper en zout 2 sjalotjes 2 stengels bleekselderij 50 gr boter 10 gr bloem 2 theelepels paprikapoeder 4 dl gezeefde tomaten 400 gr tagliatelle 1 bekertje crème fraiche 2 eetlepels verse peterselie 1 eetlepel verse bies... bekijk recept »

Tagliatelle met rosbiefreepjes.

Voor 4 personen: 500 gr rosbief peper en zout 2 sjalotjes 2 stengels bleekselderij 50 gr boter 10 gr bloem 2 theelepels paprikapoeder 4 dl gezeefde tomaten 400 gr tagliatelle 1 bekertje crème fraiche 2 eetlepels verse peterselie 1 eetlepel verse bies... bekijk recept »

Tagliatelle Met Rosbiefreepjes

500 gram rosbiefpeper2 sjalotjes2 stengels bleekselderij50 gram boter10 gram bloem2 theelepels paprikapoeder4 dl gezeefde tomaten400 gram tagliatellezout1 bekertje creme fraiche2 eetlepels verse peterselie1 eetlepel verse bieslook75 gram belegen Goud... bekijk recept »

Boeuf bourguignon

500 g rosbief 3 sjalotjes 200 g champignons 75 g boter 100 g magere gerookte spekblokjes 20 zilveruitjes 1 klein blikje tomatenpuree 1 eetl. bloem 2 dl rode wijn 2 dl vleesbouillon (van tablet of uit po; t) peper zout 1 eetl. gehakte tijm (vers of ... bekijk recept »

Blinde vinken met uiensaus

400 g gemengd gehakt4 plakjes rosbief (rauw, van 2 à 3 mm dik)1 sjalot0.5 bosje peterselie4 blaadjes salie1 ui (Franse zoete)handvol rode uien (jonge)0.5 flesje bier (bruin)200 ml bruine fondverse tijmlaurier (verse)boterpeperzout1. Pel de sjalot en ... bekijk recept »

Pagina 31 van 46