458 recepten met rosbief
Voor 4 personen:1000 g rosbief50 g boter (bakboter)12 asperges2 eierdooiers0.25 eetlepels citroensap0.5 bosjes peterseliepeperzout125 g boter (roomboter)- De bakboter verhitten in een braadslee, het vlees bestrooien met peper en zout en 15 tot 20 min... bekijk recept »
1 bouquet garni jeneverbessen 40 gram boter 2 wortels 1 soeplepel maiszetmeel 2 uien peper en zout 800 gram rundsgebraad 1 fles rode wijnMaak de avond voordien de marinade: snij de wortelen in schijfjes, hak de uien fijn en maak het kruidenbosje. Leg... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg rosbief 30 g verse boter peper, zout, muskaatnoot Voor de garnituur: 1 middengrote wortel wit van 1 kleine prei 100 g sluimererwten 1 rode paprika 10 jonge bosuitjes 4 kolfjes jonge maïs 2 eetlepels olijfolie japanse sojasaus 4 ... bekijk recept »
1 rosbief (van 500 g)250 g kerstomaten100 g rucola0.5 bosje basilicum2 bollen buffelmozzarellaolijfolieuit de molen pepergrof zeezout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit boter in een pan en schroei de rosbief langs alle kanten dicht. Kruid met pe... bekijk recept »
6 plakjes gebraden rosbief 1/2 eetlepel pesto (van basilicum uit een potje) 40 gr rucolasalade 1 paar kappertjes 1 beetje oude kaas1. Bestrijk de plakjes rosbief dun met pesto. Leg op ieder plakje wat rucola en verdeel er wat kappertjes over.2. Schaa... bekijk recept »
1 kilo Rosbeef 75 gram boter 125 gram zure room 1-2 eetl mierikswortel cremé uit een potje 3 eetl fijngehakte dillle 100 gram gemengde sla zout en peper 1. Haal het vlees een half uur voor de bereiding uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 250°... bekijk recept »
2 teentjes knoflook.stukje verse gemberwordtel van 1 cm.3 eetlepels geconcentreerde vloeibare runderbouillon.1/2 kaneelstokje.100 mihoen.200 gram rosbief (laat het wat dikker snijden).4 bosuitjes.3 eetlepels grofgehakte koriander.100 gram tauge.1 a 2... bekijk recept »
2 el (druivenpit)olie 400 g gepelde rode uienin dunne ringen 1 tl zout 1 tl (versgemalen) peper 75 g kristalsuiker 75 ml balsamicoazijn 125 ml rode wijn Voor de belegde broodjes: Dun gesneden rosbief (vleeswaren) 2 el mierikswortelsaus (als je die ni... bekijk recept »
250 g rosbief125 g uienwitte koolsperciebonenwortelen1 teentje knoflook250 g aardappelenpeper en zout1 theelepel komijn100 ml rundvleesbouilon1 eetl boter1 eetl fijngesn peterselie Groente grof snijden en vlees in blokjes snijden, door elkaar heen me... bekijk recept »
750 g rosbief peperzout 25 g boter of margarine 1 eetlepel olie 100 g champignons 1 eetlepel fijngehakte peterselie 9 plakjes bladerdeeg 1 geklopt ei Snijd de schone champignons in plakjes. Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit de boter... bekijk recept »