Recepten met rosbief

458 recepten met rosbief

Rosbief

Rosbief Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.

Rosbief met mango en mais

500 g rosbief 1 tl suiker 1 tl aardappelmeel 3 eetlepels vissaus 2 teentjes knoflook 1 mango 2 eetlepels ongezouten cashewnoten 1 groene paprika 3 eetlepels zonnebloemolie 2 eetlepels jalapenopepers (potje) 1 blikje mini-maiskolfjes Zout Versgemalen ... bekijk recept »

Rosbief met passievruchtensaus

Voor 6 personen: 1,200 kg rosbief van gelijkmatige afmeting 25 gram boter peper voor de saus: 4 passievruchten 1 rode Spaanse peper stukje verse gember van 1/2 cm 3 dl passievruchtensap (pak) 1 deciliter witte port 3 eetlepels maizena zout en peperDe... bekijk recept »

Rosbief met pestokorstje en tomatencoulis

1 kg rosbief chateaubriand3 à 4 eetl. pesto (Italiaanse saus met basilicum, bokaal of zelfgemaakt)1,5 eetl. tomatenconcentraat1,5 dl kippenbouillon (1/4 blokje opgelost in 1,5 dl heet water)1 dl room1 eetl. olijfoliepeperBereiding: (45 min.) - Leg de... bekijk recept »

Rosbief met pestokorstje en tomatencoulis

Voor 4 personen: 1 kg rosbief chateaubriand 3 à 4 eetl. pesto 1,5 eetl. tomatenpuree 1,5 dl kippenbouillon (1/4 blokje opgelost in 1,5 dl heet water) 1 dl room 1 eetl. olijfolie peperLeg de rosbief in een ovenschotel en strijk in met olijfolie... bekijk recept »

Rosbief met portosaus en ganzenlever

1 rosbief van +/- 450 gr2 dl porto2 dl bruine fond2 sneetjes ganzenleverpasteiboterpeper en zout- Bak de rosbief langs alle kanten bruin in een kookpan, breng op smaak en laat 20 minuten zachtjes bakken met het deksel op de pan. - Snijd ondertussen d... bekijk recept »

Rosbief met sjalotten-tomatensaus

Voor 4 personen: 1 rosbief van ongeveer 1 kg (versgemalen) peper zout 25 gram boter 1 el olijfolie 250 gram sjalotten, gepeld 1 teentje knoflook, gesnipperd 1/2 el rozemarijnblaadjes, grof gehakt 1 1/2 dl rode wijn 1 1/2 dl tomatensap Extra nodig: al... bekijk recept »

Rosbief op Zwitserse wijze

1 kg rosbief (chateaubriand) 2 tomaten 6 sneden raclettekaas 2 eetl. boter peper en zoutVoorbereiding - Snij 6 schijfjes tomaat. - Snij de korst af de sneetjes raclettekaas. Bereiding (10 min. + 25 min. in de oven): Laat 1 eetl. boter heet worde... bekijk recept »

Rosbief met druiven van Corinthe

1,5 kg rosbief samengebonden tot een gebraad maar zonder vetspek1 teenje knoflook150 g druiven van Corinthe2 glazen Medoc1 potje gelei van Medoc-wijnbieslookboterzout, steakpeper- Laat de druiven gedurende verschillende uren weken in de Medoc-wijn. -... bekijk recept »

Weense rosbief

800 g rosbief4 uien2 eetlepels reuzel5 g bloem (tarwebloem)0.5 eetlepels kappertjes2 cl frambozenazijn0.4 dl wijn (wit/droog)paprikapoederpeperzout- Het vlees kruiden met zout en peper. - De ui schillen en fijnsnipperen. - De helft van de reuzel in e... bekijk recept »

Weense rosbief

Voor 4 personen: 800 g rosbief 4 uien 2 eetlepels reuzel 5 g bloem (tarwebloem) 0.5 eetlepels kappertjes 2 cl frambozenazijn 0.4 dl wijn (wit/droog) paprikapoeder peper zoutHet vlees kruiden met zout en peper. De ui schillen en fijnsnipperen. De helf... bekijk recept »

Pagina 28 van 46