458 recepten met rosbief
1 kg rosbief 3 el olie 0.5 kl komijnpoeder 0.5 kl paprikapoeder 0.5 kl chilipoeder pezo1. - Neem het vlees minstens 1 uur op voorhand uit de koelkast2. - Verwarm de oven voor op 180°C3. - Bind de rosbief op met keukentouw. Verwarm 1 el olie in een... bekijk recept »
3,33 cl cognac 16,67 cl lightroom (18% v.g.) 2/3 eetlepel mosterd 2 eetlepels olijfolie 0,8 kg rosbief 2 eetlepels steakpeper zout en peper 1. Verwarm de oven voor op th. 6/7 - 200°C. 2.Doe de peper in een bord. Smeer het vlees in met olijfolie en ... bekijk recept »
800 gram rosbief 4 aardappelen 1 koolrabi 1/2 pompoen 2 eetlepels pompoenpitten 1 grote rode ui 2 teentjes knoflook 1/2 citroen enkele takjes rozemarijn 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel harissa 1 theelepel komijn versgemalen peper zout1. Haal... bekijk recept »
500 g rijpe tomaten 1 rode paprika 3 lente-uien 2.5 dl (cider)azijn 150 g suiker zout 2 tl mosterdzaad 0.5 tl sambal versgemalen peper 8 wraps 0.5 krop ijsbergsla 350 g rosbief, in plakjes 2 takjes basilicum 1. Maak de tomaten en paprika schoon e... bekijk recept »
1,5 kg grof zeezout 1,5 kg fijn zout3 eiwitten2 takjes verse rozemarijn 1,5 kg rosbief1. Meng met een houten lepel het grof zout met het keukenzout en de eiwitten tot een homogeen mengsel. Spreid een dikke laag op de bodem van een ovenschaal met hoge... bekijk recept »
½ stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte2 rode uien, gepeld en in grove stukken extra vierge olijfolie rode wijnazijn suiker ½ el rammenas2 sneden koude rosbief peper en zout1. Fruit 2 rode uien, gepeld en in grove stukken in 4 el extra vierge ol... bekijk recept »
200 gram rosbief 6 zwarte olijven 1 theelepel kappertjes [color=blue]**voor de dressing:[/color] 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel zonnebloemolie 1 theelepel Balsamico azijn 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel gehakte bieslook 1 eetlepel witte wi... bekijk recept »
4 sneetjes notenbrood boter 12 blaadjes eikenbladsla 1-2 plakjes rosbief zout peper 1 kleine rode ui 2 eetlepels kappertjes verse basilicumBestrijk voor 2 personen 4 sneetjes notenbrood dun met boter en verdeel er 12 blaadjes eikenbladsla over. Drape... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg rosbief chateaubriand 2 a 3 sneetjes rauwe ham 16 asperges (diepvries) 1 tomaat 2 plakken bladerdeeg, 90 g 4 schijfjes kruidenboter van 0,5 cm 1 eetl. olijfolie 2 dl runderbouillon (1/4 blokje, opgelost in 2 dl heet water) 1 eig... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg rosbief 6 dikke aardappelen 8 witte asperges 8 groene asperges 8 jonge worteltjes met loof 100 gr peultjes 100 gr fijne boontjes boter peper en zoutKruid de rosbief, schroei hem dicht en laat hem in de oven verder gaar worden ge... bekijk recept »