458 recepten met rosbief
400 g rosbief150 ml olijfolie4 teentjes knoflook met schil450 g krieltjes, voorgekookt (koelvers)2 lente-/bosuitjes, in smalle ringen75 g veldsla75 g rucola, grof gesnedenvoor de dressing:300 ml sinaasappelsap1 theel. mosterd1 eetl. honingzoutver... bekijk recept »
250 g meergranenrijst of notenrijst1 vlees- of kippenbouillontablet3 witlof1/2-1 komkommer, geschild en in blokjes2 mango’s, geschild en in plakjes250 g rosbief, in plakken (vleeswaren)1 rode ui, in smalle ringenvoor de dressing:100 ml sina... bekijk recept »
200 g zuurkool1 eetl. blanke rozijnen2 eetl. gehakte pecannoten1 eetl. mayonaise1 eetl. zure room of yoghurt (Melkan)zout en versgemalen peper8 sneetjes licht roggebrood200 g gebraden rosbief, dun gesneden1. Spoel de zuurkool af met koud water en kni... bekijk recept »
300 g rosbief, in plakjes (vleeswaren)450 g krieltjes (koelvers)2 lente-/bosuitjes, in ringetjes1 tuinkers (1 bakje)1 cherry-/kerstomaten (1 bakje)voor de dressing:200 ml sinaasappelsap3 eetl. olijfolie1 theel. mosterd1 eetl. honingzout en ve... bekijk recept »
2 eetl. boter of olijfolie700 g rosbief(grof) zout en versgemalen peper2 eetl. oregano2 grote rode paprika’s, in grove stukken10 sjalotjes, gepeld en gehalveerd200 ml rode wijn1. Verwarm de oven voor op 175ºC. Verwarm de boter in een koeke... bekijk recept »
1 kleine venkelknol met groen1 citroen125 g boterzout4 mooie eikenbladen of boterslabladeren12 plakken gebraden rosbief (vleeswaren)4 sneetjes witbrood, zonder korst, licht geroosterdplasticfolie1. Snijd de venkel in stukken. Verwijder de wortelaanze... bekijk recept »
500 g rosbief2 citroenen2 teentjes knoflook, geperst2 eetl. vissaus (nam pla) of ketjap asin1 theel. suiker of honing2 eetl. arachideolie of zonnebloemoliezout en versgemalen peper1 winterwortel, geschrapt, in lange smalle repen1/2 komkommer, in ... bekijk recept »
1 bakje PLUS Fairtrade haricots verts (150 g), schoongemaakt2 el olijfolie100 g rosbief8 grote bladeren kropsla 4 plakken jonge kaas, gehalveerd6 el verse dressing knoflook-bieslook (flesje 250 ml)2 bosuitjes, in ringetjes2 el Bio tuinkers, van het b... bekijk recept »
2 kg asperges 800 g ongeschilde nieuwe krielaardappeltjes 3 eetlepels vloeibare margarine 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 2 zakjes Knorr kant-en-klare Hollandaisesaus 4 eetlepels fijngehakte dille 4 takjes 200 g rosbief1. Schil de asperges e... bekijk recept »
1 blikje tonijn op waterbasis 3 el mayonaise of yofresh 3 el droge witte wijn 1 ansjovisfilet uit blikje 4 dikke plakken handgesneden volkoren vloerbrood 150 gr rosbief 1/2 zak rucola à 75 gram 3 el geschaafde parmezaanes kaas 2 tl kappertjes ... bekijk recept »