458 recepten met rosbief
1 kg rosbief4 stronkjes witloof300 g fijne bonen4 tomaten2 el paneermeel250 g champignons (in kwartjes)100 g botermaïszetmeelpeperzout1. Verwarm de oven voor op 300°C. Bestrijk het vlees met boter en leg het in een ingevette ovenschaal. Laat het 15 m... bekijk recept »
500 g rosbief1 rodekool2 rode uien2 el maïsolie1 el gesmolten boter1 el appelazijn1 el bruine rietsuikerpeperzout1. Schaaf de kool fijn en snij hem in fijne reepjes. Spoel ze onder koud water en laat ze uitlekken in een vergiet. Pel de uien... bekijk recept »
1 kg aardappelen1 rosbief (ongeveer 1 kg)200 g wortelen200 g prinsessenbonen1 sjalot1 takje tijm2 blaadjes laurier2 tenen knoflook200 ml rode wijnolijfolieboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snij ze in gelijke ... bekijk recept »
500 g rosbief (kogel)100 g spekblokjes4 uien (gehalveerd)500 g bospaddenstoelenhoeveboterzonnebloemoliepeperzout4 wortelen4 rode bieten (voorgekookt)125 ml rijstazijn110 g suiker1 teentje knoflook (geperst)0.5 chilipeper1 kruidnagel1 kl mosterdzaad1 ... bekijk recept »
1 ciabatta250 g rosbief (in plakjes)2 tomaten4 blaadjes sla200 g gouda (jonge, in plakjes)1 ei (hardgekookt)1 augurk (zure)1 kl kappertjes4 el mayonaise1 el yoghurtpeperzout1. Snij de tomaten in plakjes. 2. Hak het ei, de augurk en de kappertjes fijn... bekijk recept »
1 kg rosbief50 g bakboter12 asperges (geschild)2 eidooiers0.5 bosje peterselie (fijngehakt)peperzout125 g roomboter1. Was de peterselie. Pluk de blaadjes van de stelen, laat uitlekken en hak fijn. 2. Schil de asperges met een dunschiller van kop naar... bekijk recept »
1 rosbief (van 2 kg)1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)200 g bladspinazie (diepvries, ontdooid)200 g roomkaas (type Philadelphia)4 el paneermeel1 bosje peterselie1 bosje dragon1 bosje tijm2 takjes rozemarijnnootmuskaat2 eidooiers100 g boteroliepeperzout... bekijk recept »
1 rosbief (ongeveer 600 g)1 sjalot (fijngesnipperd)boter2 dl rode wijn2 dl bruine fond1 kl tijm (blaadjes)1 blaadje laurier4 zwarte peperbollen (geplet)zwarte peper uit de molengrof zeezout1. Verwarm de oven voor op 80° C. Schroei de rosbief in hete ... bekijk recept »
1 kg rosbief50 g boter50 g ijskoude boter (voor de saus)1 sjalot1 takje tijmpeperzout1. Pel de sjalot en snipper ze fijn. 2. Verwarm de oven voor op 300°C. 3. Bestrijk de bodem van een braadslee met de helft van de boter. Leg er het vlees b... bekijk recept »
400 g rosbief (gebraden, in fijne plakjes)1 krulsla (het hart)150 g parmezaan (geraspt)1 limoensap1 tl vloeibare honing1 kl olijfolie5 el extra vierge olijfolie75 g rucolauit de molen peperzout1. Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel en droo... bekijk recept »