458 recepten met rosbief
1 kg rosbief1 broccoli2 el bladpeterselie (gesnipperd)2 el kervel (gesnipperd)100 g amandelschilfers2 el zachte mosterdboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de mosterd met de groene kruiden. 2. Kruid het vlees met peper en zout en ... bekijk recept »
600 g rosbief12 wortelen300 g erwten (diepvries)1 ui1 blaadje laurier3 takjes tijmsuikerboterpeperzout1 kg bloemig kokende aardappel3 eieren200 g paneermeel1 kl zonnebloemoliefrituurolienootmuskaat1. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook z... bekijk recept »
800 g rosbief3 el sjalot (voor de marinade, fijngesnipperd)2 el rozemarijn (voor de marinade, gehakt)3 teentjes knoflook (voor de marinade)50 ml rode wijnazijn (voor de marinade)100 ml olijfolie (voor de marinade)peperzout600 g champignons (voor de c... bekijk recept »
1 kg rosbief12 aardappelen (middelgroot)250 g fijne bonen1 courgette2 lente-uien1 ui400 g rode ui400 ml bruine fondolijfolieboterpeperzout1 l bruine fond1 wortel (in blokjes)1 ui (gesnipperd)2 tenen knoflook (gesnipperd)1 stengel selder500 ml rode wi... bekijk recept »
800 g rijst1.2 kg rosbief3 lente-uien150 g cashewnoten2 el maïszetmeel3 el sojasaus8 el oestersaus2 el sesamolie8 el zonnebloemolie6 cm gember (geraspt)4 teentjes knoflook2 el vijfkruidenpoeder1. Voorbereiding: Snij het vlees in reepjes van 0,5 cm di... bekijk recept »
800 g rosbief100 g boterpeperzout250 g gemengde sladruiven (trosje)2 el walnoten1 rode appel1 peer3 el maïsoliecitroensap3 sneden brood1 el honingboterolijfolie1. Bak de rosbief rondom in een klontje boter en olijfolie. Verwarm de oven voor op 200&de... bekijk recept »
600 g rosbief50 g walnoten50 g pistachenoten1 kl jeneverbessen2 sjalotten100 g rucolapitloze druif (1 tros)1 ei400 ml runderfond200 ml rode wijnportoboterarachideoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de rosbief met peper en zout. B... bekijk recept »
1 kg rosbief500 g diepvries erwt2 sjalotten1 el verse tijm (blaadjes)2 el mosterdzaadjes1 el zeezout1 kl zwarte peper uit de molenboterolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 120°C. 2. Plet in een vijzel de mosterdzaadjes met de tijm, de zwarte ... bekijk recept »
250 g bladerdeeg500 g rosbief200 g champignons1 sjalot1 el lichte room1 el gehakt peterselie1 ei (losgeklopt)boter (en/of olie)peperzout500 g rode kool1 bokaal veenbessen (op sap)1 el azijn (rodewijn)2 el appelsap2 el olijfolie1 kl vloeibare honingfi... bekijk recept »
1 kg rosbief400 ml runderfond125 g ijskoude boter ( wat extra)100 g wit brood (oud, verkruimeld)3 tenen knoflook2 kl verse tijm (blaadjes)0.5 bosje basilicum0.5 bosje bladpeterselie1 onbehandelde citroen (geraspte schil en sap van)1 eiwitpeperzout1. ... bekijk recept »