458 recepten met rosbief
1 rosbief5 dl rode wijn50 g boter100 g boter (gesmolten)250 g sjalotten3 blaadjes laurier2 takjes tijmpeperzout1. Snipper de sjalotten. Smelt de boter. Verwarm de oven voor op 220° C. 2. Bestrijk het vlees lichtjes met koude boter. Leg... bekijk recept »
100 g eendenborst (gerookt)1 kg rosbief500 g sperziebonen1 sjalotbotermosterd1 dl room2 takjes rozemarijnpeperzout1. Verwarm de oven voor op 165° C. 2. Snipper de sjalot. 3. Snij de eendenborst in reepjes. 4. Bak de rosbief rondom aan in boter. H... bekijk recept »
500 g witte asperges75 g gemengde bladsla2 eetl. olijfolie1 eetl. citroensap(zee)zoutversgemalen peper200 g rosbief, in plakken (vleeswaren)200 g brie, in plakken125 ml zure room (Melkan)2 theel. geraspte mierikswortel (potje)1. Schil de asperges en ... bekijk recept »
1 bosje radijs, met loof2 theelepel wittewijnazijn1 theelepel mosterd2 eetlepel olijfolie1 bosje bieslook, zeer fijngesneden10 gram rucola of waterkers150 gram dungesneden rosbief (vleeswaren)1. Leg de radijsjes een half uur in ijskoud water. Snijd h... bekijk recept »
4 tortillawraps (25 cm Ø)4 eetlepel pindakaas4 eetlepel chilisaus12 plakken rosbief (vleeswaren)75 gram gemengde bladsla1 winterwortel, geschrapt en geraspt2 sinaasappels, geschild, in kleine stukjes1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt1 kl... bekijk recept »
1 ijsbergsla1 bosje radijzen200 gram dungesneden rosbief1 bosje koriander2 takje munt, alleen de blaadjes1 rode pepersap van 1/2 limoen1 theelepel gembersiroop of honing4 eetlepel zonnebloemolie1. Maak de ijsbergbladeren voorzich- tig los en leg ... bekijk recept »
400 gram sperziebonen, afgehaald75 gram gemengde bladsla1 eetlepel gehakte koriander200 gram rosbief1 rode ui, in ringen50 gram taugé of alfalfa2 hardgekookte eieren, gehakt1 lente-/bosuitje, in ringenVoor de dressing:5 cm gemberwortel, ge... bekijk recept »
3 paprika’s (rood, geel en groen), in repen1 courgette, in repen3 eetlepels olijfolie100 gram roomkaas50 gram pesto4 tortillawraps150 gram rosbief (vleeswaren)1. Schep de groenten om met de olie. Verhit een grillpan en gril de groenten tot ze m... bekijk recept »
100 g rookvlees100 g rauwe ham100 g rosbiefstukjeParmezaanse of oude kaas1/2-1 kleine meloen (Galia of Charentais), geschild en in plakjesstukje gemberwortel van 3 cm, geschild en geraspt2 eetl. sesamolie2 eetl. limoensap of citroensap100 g fetak... bekijk recept »
300 g basmatirijstsap van 1/2 limoen50 ml zonnebloemolie1 eetl. vissaus1 rode peper, fijngehakt3 teentjes knoflook, geperst500 g rosbief1 rode ui, in dunne schijven1 bos koriander, gehakt1/2 bos munt, alleen het blad, gehakt1. Kook de rijst v... bekijk recept »