1000 recepten met rundergehakt
350 g bloemkool 300 g broccoli 1 ui 250 g vastkokende aardappelen 1 ei 3 el paneermeel 80 g Tikka Massala currypasta (zakje) 500 g rundergehakt 2 el olie 250 ml vleesbouillon (halve tablet)1. Snijd de bloemkool en broccoli... bekijk recept »
2 el olie 400 g Italiaanse roerbakmix 4 eieren 150 ml melk 50 g geraspte belegen kaas ½ tl chilipeper uit de molen 450 g mager rundergehakt 3 el pesto alla Genovese 2 el kraanwater1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de helf... bekijk recept »
800 g kruimige aardappels 1 schaal rundergehakt (ca. 500 g) 4 eetlepels paneermeel 1 ei 50 g boter 8 sjalotten 1 bloemkool 1 zakje rundvlees jus (18 g)1. Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 min. gaarkoken. Gehakt me... bekijk recept »
1 zakje kruidenmix gehakt (40 g) 500 g rundergehakt (extra mager) 1 ei 300 g zilvervliesrijst (snelkook) 1 ui 500 g broccoli 2 eetlepels margarine 1 pakje sugo pastasaus pikant (370 g)1. Kruidenmix, gehakt en ei meng... bekijk recept »
30 g boter 700 g krieltjes (duopak) 300 g mager rundergehakt 2 el paneermeel 1 ei 2 tl mosterd1. Verhit de boter in een hapjespan en bak de krieltjes met de deksel op de pan in 8 min. gaar en bruin. Schep regelmatig om. 2. Doe ondertus... bekijk recept »
300 g rundergehakt 150 g appelmoes 250 g zuurkool (uitgelekt) 450 g aardappelpuree (koelvers, pak) 50 g oude kaas1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak het gehakt in een droge koekenpan op laag vuur in 5 min. rul. 2. Schep de appelm... bekijk recept »
1 zakje verse peterselie (30 g) 1 schaaltje rundergehakt (ca. 250 g) 2 kruimige aardappels 2 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Hollandse roerbakmix (400 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 pakje rundvlees soep gemak (... bekijk recept »
4 rode paprika's 1 ei 1 schaaltje rundergehakt (extra mager, ca. 500 g) 2 eetlepels Italiaanse kruidenmix (diepvries, busje a 50 g) 1 pak notenrijst (250 g) 1 zak gemengde ijsbergsla (200 g) 6 eetlepels vinaigrette&nbs... bekijk recept »
½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 blikje maïskorrels (300 g) 8 vleestomaten 150 g lichtbelegen kaas 1 eetlepel (olijf)olie 2 teentjes knoflook 1 schaaltje rundergehakt (ca. 300 g) 1 fougasse de boulogne (brood... bekijk recept »
500 g gebroken sperziebonen 1 ui 300 g rundergehakt 2 el olie 200 ml kokosmelk 400 g tomatenblokjes (blik 400 g) 2 el korma currypasta (potje 165 g) 800 g basmatirijst (schaal 400 g, koelvers)1. Kook de sperziebonen in 6 ... bekijk recept »