1000 recepten met rundergehakt
1 zak luxe brunchbroodjes (9 stuks) 300 g rundergehakt 2 beschuiten (verkruimeld) 1 ei 100 g Cheddar kaas (in 8 plakjes) 2 tomaten (in plakken)1. Bak 8 broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd ze ove... bekijk recept »
3-4 eetlepels gemalen kokos 1/2 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel serehpoeder (citroengras) 500 g rundergehakt 3 eetlepels olie 1 ei 1 ui, gesnipperd 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 rode pe... bekijk recept »
1 pakje mix voor aardappel roerbak idee Provençaals (50 g) 1 aubergine 400 g prei 3 eetlepels (olijf)olie 1 schaal rundergehakt (300 g) 1 duopak krieltjes (700 g) 1 potje zwarte olijven zonder pit, in plakjesRoerbakmix (uit pakje) met 100 ml koud wat... bekijk recept »
1 pak aardappel roerbak idee Provencaals (50 g) 1 grote winterpeen 2 eetlepels olijfolie 1 schaal rundergehakt (ca. 300 g) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 zak spruitjes (500 g) 4 eetlepels zilveruitjes (zoetzuur)Roerbakmix (uit pak) met 100 ml ... bekijk recept »
1 sesambol (zak 6 stuks) 1 el ketchup blaadjes botersla (zak 100 genkele) 2 plakjes gebraden rundergehakt (vleeswaren, pakje ca. 145 g) 1 tomaat (in dunne plakken) 1 pannenkoek naturel (ambachtelijk, pak 8 stuks) ... bekijk recept »
250 g rundergehakt 1 tl gedroogde oregano 100 g prei (ringen) 12 crostini 100 g Gorgonzola ((kaas), in 12 plakjes) 1. Bak het gehakt rul. Voeg tijdens het bakken de oregano, 1/4 theelepel zout en naar smaak peper toe. Voeg de prei... bekijk recept »
1 kleine aardappel ((75 g), in kleine blokjes) 3 eetlepels tuinerwten-wortel (diepvries, zak a 450 g) 1 theelepel vloeibare margarine (of olie) 30 g rundergehakt1. In pan met weinig water aardappel 6-8 min. koken. Tuinerwten en w... bekijk recept »
20 g boter 300 g rundergehakt 3 courgettes 4 takjes tijm 150 g witte kaas1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een koekenpan en bak het rundergehakt in 5 min. rul en bruin. Haal de steel en onderkant van de courgette en verwij... bekijk recept »
2 rode puntpaprika’s 250 gr rundergehakt ½ courgette 1 ui Bosje verse peterselie 1 theel paprikpoeder 1 bol mozzarella Zout en peper 1 eetl olijfolie bekijk recept »
300 g rundergehakt 2 el olijfolie 350 g boerensoepgroente 1 zakje mix voor lasagnesaus 800 ml kraanwater 1 courgette 250 g lasagnebladen 90 g pesto alla Genovese (potje) 175 g gemalen belegen kaas 481. Verwarm de oven voor op 200... bekijk recept »