1000 recepten met rundergehakt
250 gram rundergehakt peper, zout 2 bouillontabletten 1 theelepel basilicum 1 theelepel tijm 1 theelepel oregano 1 theelepel rozemarijn 3 laurierbladen 750 gram soepgroente 1 klein blikje tomatenpuree 1/2 liter wortelsap- Maak het gehakt aan met pepe... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 eetlepels olie 500 g rundergehakt 2 teentjes knoflook, in plakjes 1/2 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 400 gr groenten (Provençaalse roerbakmix) 200 ml lichte rode wijn (bijv. Chianti) 400 gr trostomaten 400 gr verse tag... bekijk recept »
4 vleestomaten 200 gr rundergehakt 75 gr Franse geitenkaas Peper Zout 2 theelepels Italiaanse keukenkruiden 150 gr spaghetti of andere pasta 1/2 potje basilicumsaus 25 gr boter 1 zakje gemengde sla Slasaus Verwarm de oven voor op 225°C Zet in een pan... bekijk recept »
250 g rundergehakt, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel boter of margarine, 1 pot rundvleesbouillon (340 ml), 750 ml tomatensap, 50 g rijst of vermicelli, 1 kruidenbuiltje voor tomatensoep (Honig), 500 g tomaten, 1 dunne prei.Bereiding... bekijk recept »
voor 4 personen: 500 gram rundergehakt 1 ui, fijngehakt 1 ei 2 eetlepels olie 4 sesambroodjes kruidenroomkaas 4 blaadjes sla 2 tomaten in plakjes 2 zure augurkjes, in plakjes 4 plakken jonge kaas 4 theelepels mayonaise 4 theelepels tomatenketchup 1 t... bekijk recept »
1 grote ui 2 eetlepels olie 500 gram tomaten 2 groene paprika's 1 theelepel sojasaus ? teentje knoflook 200 gram rundergehakt 1 kleine ui 1 ei 2 theelepels paneermeel basilicum zout bieslookBereiding: De ui fijnhakken en in olie fruiten. kokend water... bekijk recept »
1 flesje Duvel 500 gram rundergehakt 1 rode ui Mespuntje sambal 2 theelepels mosterd 2 sneden brood zonder korstjes 3 eetlepels melk 1 eiMeng de sneetjes brood met de melk, sambal, 1 theelepel mosterd en ei door elkaar. Snipper de ui fijn en voeg toe... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 eieren 150 gr. kaas, belegen, geraspte 4 el. shoarmakruiden Olie 2 paprika's, rode Peper 400 gr. prei 400 gr. rundergehakt 325 gr. basmatirijst 0.2 l. slagroom ZoutVerwarm de oven in 10 minuten voor op 200 graden Celsius. Kook de B... bekijk recept »
Voor 4 personen: peper zout 1 ei 2 teentjes knoflook 1 theel. gemberpoeder 500 g rundergehakt 2 eetl. zonnebloemolie 1 theel. kaneelpoeder 200 g gedroogde pruimen zonder pit 150 g gedroogde abrikozen 2 eetl. honing 4 dl vleesbouillon (van tablet of u... bekijk recept »
Voor 4 personen: 3 theelepels shoarmakruiden 2 sjalotten, gesnipperd 500 g rundergehakt 6 eetlepels olijfolie 1/2 theelepel cayennepeper 1 zakje amandelschaafsel (55 g) 1 envelopje saffraan 300 ml vloeibare honingShoarmakruiden, helft van sjalot en z... bekijk recept »