534 recepten met runderlappen
500 gr Runderlappen 2Uien 50 gr Boter Peperzout 1Rode paprika 1Groene paprika 1 blikje Tomatepure 1 Eetlepel paprikapoeder 1/2l Boulilion 1 Snij de vlees in dobbelsteen. Pel en snipper de uien. Verhit de boter, en bak het vlees en de uien goud bruin,... bekijk recept »
600 gram doorregen runderlappen2 eetlepels bloem100 gram boter of margarine50 gram magere spekreepjes1 grote ui2 teentjes knoflook2 rode paprika,s2 groene paprika,s1 1/2 eetlepel paprikapoeder1 vleesbouillontablet1 blikje tomatenblokjes 400 gram1 dl ... bekijk recept »
500 gr magere runderlappen 500 gr aardappelen 2 uien 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 1 blikje tomaatstukjes (netto 400 gr) 1 klein blikje tomatenpuree 2 gedroogde chilipepertjes 2 theelepels majoraan 2 theelepels karwijzaad 1/2 eetlepel paprikapo... bekijk recept »
40 gram boter 2 uien 2 tenen knoflook 1 groene paprika 500 gr magere runderlappen 4 dl. water 2,5 eetlepels paprikapoeder 1 klein blikje tomatenpuree 1 potje crème fraiche 40 gram bloem 1 bouillontablet (runder of kruiden) tijmaromatTabasco of ... bekijk recept »
± 800 g runderlappen.(wat doorregen runderlappen vindt ik lekker) 4-5 el olijfolie. 5 teentjes knoflook (of naar smaak)uit de knijper of gesneden 1 blik tomatenblokjes. 250 g sjalotjes. 50 ml rode wijn. 25 ml rode wijnazijn ½ -1 afgestrek... bekijk recept »
-750 g magere runderlappen (van de schouder) in plakken van 1 cm dik en zonder vet -40 g bloem -zout en zwarte peper -50 g reuzel -2 uien (fijngehakt) -6 peperkorrels -3 piment korrels en 3 jeneverbessen -1/2 blad laurier -2 kruidnagelen -30 g bloem ... bekijk recept »
1000 gram runderlappen 100 gram gerookt spek in blokjes 2 uien 2 knoflooktenen 1 grote winterwortel zoutversgemalen peper 4 dl rode wijn 2 dl. runderbouillon 2 laurierblaadjes 1/2 theelepel tijm 250 gram champignons 5 theelepels bloem met een flinke ... bekijk recept »
500 gram runderlappen 250 gram zuurkool (naturel) 50 gram margarine zout,peper,(knoflookpoeder)1 grote uit 1 blikje tomatenpuree pimentkorrels 2 laurierblaadjes 2 bouillonblokjes Bak eerst het vlees in de margarine gedurende 10 minuten. Goed omschepp... bekijk recept »
500 gram runderlappen 250 gram zuurkool (naturel) 50 gram margarine zout,peper,(knoflookpoeder)1 grote uit 1 blikje tomatenpuree pimentkorrels 2 laurierblaadjes 2 bouillonblokjes Bak eerst het vlees in de margarine gedurende 10 minuten. Goed omschepp... bekijk recept »
1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine50 g spekjes2 plakken ontbijtkoek zonder korsteen handje rozijneneen half bekertje creme fraiche.MARINADE: 1 dl wijnazijn3 dl rode wijn4 kruidnagels2 laurierblaadjespeterselieselderij1 in plakjes gesne... bekijk recept »