534 recepten met runderlappen
750 g runderlappen1 eetl paprikapoederpeper en zout2 uien200 g salami50 g boter2 eetl olijfolie3 dl bouillon (van tablet of pot)300 g geschrapte worteltjes20 zwart olijven450 g tuinbonen (diepvries of vers)3 eetl gehakte peterselie (vers) Fruit de ui... bekijk recept »
750 g runderlappen 1 eetl. paprikapoeder peper zout 2 uien 200 g salami 50 g boter 2 eetl. olijfolie 3 dl bouillon (van tablet of uit pot) 300 g geschrapte worteltjes 20 zwarte olijven 450 g tuinbonen (diepvries) 3 eetl. gehakte peterselie (vers of... bekijk recept »
-750 g mooie runderlappen -3 eetlepels olie -2 eetlepels bloem -1 eetlepel paprikapoeder -2 eetlepels tomatenpuree -4 grote uien (fijn gehakt) -2 tenen knoflook (uit de pers) -1/8 l rode wijn -3/8 l bouillon -zoutpeperlaurier -kruidnagels -300 g klei... bekijk recept »
75 gr boter500 gr runderlappen (in blokjes van 2x2 cm)3 grote uien (grof gesnipperd)1/2 L rundvleesbouillon1 volle theelepel gedroogde dillei volle theelepel knoflookpoeder1 volle theelepel mosterd2 kleine blikjes tomatenpuree en 2 eetlepels tomatenk... bekijk recept »
1 kg runderlappen 50 gr boter 2 uien in dunne ringen snijden peper - zout 1 a 2 laurierblaadjes 2 kruidnagelen 1 plak ontbijtkoek scheutje azijn Hulpmiddelen Braadpan Hulpmiddelen - Braadpan Voorbereiding Snij de uien in dunne ringen leg het vlees e... bekijk recept »
Nodig: 5oo gr runderlappen-- 2 uien-------- 250 gr champignons---- 150 gr prei/1 winterwortel--- 150 gr knolselderij[of pompoen]---- 2 aardappelen---- 25 gr margarine/ 1/2 el suiker--- 1 zakje Knorr Mix voor Stoofpotje--- 2 eetl gehakte bieslook om t... bekijk recept »
500 gram doorregen runderlappen200 gram tutti frutti40 gram boterzoutpeper2 theelepels ketoembar75 gram lichtbruine basterdsuiker1 deciliter warme koffie3 kruidnagels . Snijd het vlees in stukken, verhit de boter in een braadpan en bak het vlees hier... bekijk recept »
1 kg runderlappen (stoofvlees)- 500 ml witte wijn- 30 ml cognac- 45 ml olijfolie- 2 laurierbladen- 4 tenen knoflookgeperst- 15/30 ml fijngesneden verse tijm- zout en vers gemalen peper- 125 g doorregen spekin kleine stukjes gesneden- 250 g vers mager... bekijk recept »
500 gram magere runderlappen1 grote uipeperzoutrozemarijn(naaldjes of poeder)flinke scheut witte wijnolijfolieklein blikje geconcentreerde tomatenpuree Een flinke bodem olijfolie in de braadpan verhitten. De blokjesvlees in de pan doen en al omroeren... bekijk recept »
500 gram doorregen runderlappen 200 gram tutti frutti 40 gram boter zout en peper 2 theelepels ketoembar 75 gram lichtbruine basterdsuiker 1 deciliter warme koffie 3 kruidnagels Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees hierin aan beide kanten... bekijk recept »