534 recepten met runderlappen
750 gram runderlappen - 2 uien - 1 laurierblad - 2 kruidnagelen - 60 gram boter - 2 herfstraapjes of koolrabi's - 1 bos waspeen - 3 eetlepels (Schotse) whiskey - 4 eetlepels grove havermout - versgemalen peper - zout Stoof met de hittebron op lage st... bekijk recept »
I kg runderlappen in plakken gesneden, 500 ml witte wijn, 2 eetlepels cognac, 3 eetlepels olijfolie, 2 laurierbladen, 4 tenen knoflookgesnipperd, 2 eetlepels fijngesneden verse tijm, 125 gr. gerookte spekblokjes, 250 gr. magere spekreepjes, 4 wortels... bekijk recept »
500 gram runderlappen 1 ui; gesnipperd 1 eetlepel boter 1 eetlepel tomatenpuree wat takjes tijm de schil van 1/8 sinaasappel 1 flesje donker abdijbier 4 dl runderfond wat peper en zout in blokjes gesneden plakjes ontbijt; koek Bereiding: Bestrooi... bekijk recept »
600 gm doorregen runderlappen 1 peper 3 eetlepel(s) bloem 150 gm worteltjes 1 potje zilveruitjes 75 gm boter 100 gm katenspek (plak) 300 deciliter rode wijn 2 theelepel(s) provencaalse kruiden 150 gm champignons Vlees in blokjes snijden, bestrooien m... bekijk recept »
200 gm chorizo 100 gm ontbijtspek 200 gm runderlappen 150 gm varkensfricandeau 2 eetlepel(s) olie 2 uien in stukken 2 geperste teentjes knoflook 1 madame jeanette peper 100 gm blokjes pompoen 1 bakbanaan in blokjes 1 mango in blokjes 2 bl zwarte bone... bekijk recept »
600 gm magere runderlappen 2 teentjes knoflook (bv potje van go; tan, is al fijngehakt) 1 limoen 2 eetlepel(s) olie 2 eetlepel(s) rode currypasta (merk thai kitchen; ) 200 ml kokosmelk (blik) 2 eetlepel(s) rietsuiker 1 kikkoman japanse ketjap 1 peter... bekijk recept »
1 grote selderijknol 250 gm worteltjes 500 gm magere runderlappen (bv riblappen) 1 zout 60 gm boter Maak de selderijknol en de worteltjes schoon en snijd de knol in blokjes en de worteltjes in plakjes. Snijd het vlees in dobbelstenen en bestrooi ze m... bekijk recept »
400 gr runderlappen 1 ui 2 tenen knoflook uit de knijper 1 theelepel sambal trassi 2 theelepels ketoembar 0,5 theelepel djinten 0,5 theelepel laos Bestrooi het vlees met de ketoembar, djinten en laos. Zet het op met zoveel water dat het vlees vo... bekijk recept »
100 gr runderlappen 2 rode pepers 2 groene pepers 6 sjalotjes 3 tenen knoflook uit de knijper 3 eetlepels ketjap benteng 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel laos 0,5 theelepel djinten 1 theelepel ketoembar Snijd het vlees in dunne repen. W... bekijk recept »
5 uien 50 gram boter/margarine 600 doorregen runderlappen (in grove blokjes) zout peper 2 volle el bloem 1 vleesbouillontablet 2 el azijn 1 tl suiker 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels keukenpapierPel de uien en snippers ze in grove stukjes. Verhit de b... bekijk recept »