Recepten met runderlappen

534 recepten met runderlappen

Runderlappen

Runderlappen Rund: Prachtig vlees om te braden, heeft langere tijd nodig om gaar te worden op een laag vuur.

Pittige Uiensoep Met Rundvlees

500 gr. runderbraadlappen 2 vleesbouillontabletten 2 grote uien 6 bosuitjes 1,5 theelepel chilipoeder 2 eertlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 50 gr. mihoen 1 theelepel suiker 1 theelepel versgemalen peper 2 eetlepels Chinese sojasaus of Ketjap man... bekijk recept »

Rendang

2 eetlepel olie500 gram runderlappen in blokjes1 Kuipje boemboe voor rendang100 milliliter kokosmelk1. Verhit 2 eetlepels wokolie en braad het vlees aan. Voeg 200 ml water en de boemboe voor rendang toe en roer alles goed door elkaar. Breng aan de ko... bekijk recept »

Penne met rundvleesragout

2 eetlepel olie1 ui gesnipperd600 gram runderlappen in blokjes1 laurierblaadjeeetlepel Italiaanse kruiden1 blikje tomatenblokjes1 Runderbouillontablet300 gram Penne of andere korte pasta300 gram diepvriesdoperwten1. Verwarm de olie en fruit de ui cir... bekijk recept »

Goulashsoep

100 gram magere gerookte spekblokjes2 eetlepels arachide of zonnebloemolie400 gram runderlappen in blokken1 ui gesnipperd2 teenjes knoflook gehakt1 eetlepel paprikapoeder1 liter hete vleesbouillon 1.2 liter250 gram aardappels geschild, in blokjes1 th... bekijk recept »

Mediterraan draadjesvlees

750 gram riblappen of doorregen runderlappen50 gram boter50 milliliter olijfolie2 rode uien gesnipperd3 teentje knoflook in plakjes1 rode peper zonder zaadjes, in stukjes200 gram chorizo in blokjes of plakjes250 milliliter hete vleesbouillonflesje ro... bekijk recept »

Daube de boeuf aux olives

60 gram boter5 eetlepels olijfolie1 kilogram sukade- of runderlappen, in stukken200 gram spekblokjes1 runderschenkel4 wortels, in plakjes6 sjalotjes, gepeld3 teentjes knoflook, gepeld2 takjes tijm1 laurierblaadje1 flesje rode wijn2 kruidnagelsstuk si... bekijk recept »

Kruidig stoofvlees met kidneybonen en cacao

500 gram magere runderlappen, in blokjes60 milliliter olijfolie1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, fijngehakt1 theelepel komijnpoeder (djinten)1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)1 theelepel kaneelpoeder1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes1 w... bekijk recept »

Suddervlees

4 eetl. boter of vloeibaar braadproduct2 uien, gesnipperd700 g magere runderlappen, in stukken1 eetl. bloemzout en versgemalen peper50 ml rode wijnazijn1 laurierblad1 kruidnagel2 jeneverbessen1 takje tijm1 eetl. stroop2 plakjes ontbijtkoek, in blokje... bekijk recept »

Egusi

1 kg runderlappen (stoof) 2 uien 2 rode pepers 1 tl zout 2 tl suiker 1 tl garam masala 4 tomaten 60 ml palmolie 75 gr egusi- of pompoenpitten 100 gr boerenkool 2 el gedroogde garnalen 1. Snij het vlees in blokjes van 2x2x2 cm, snipper een ui, snij... bekijk recept »

Mediterraan stoofpotje

50 gr boter 200 gr magere spekblokjes 1 ui gesnipperd 600 gr doorregen runderlappen in blokjes 2 tomaten gepeld in blokjes 2 el milde paprika poeder 1 takje verse tijm 1 laurierblad 2 kruidnagels 250 ml bouillon 250 ml witte wijn 100 ml crème fr... bekijk recept »

Pagina 38 van 54