389 recepten met tartaar
2 maatjes0.5 granny smith2 lente-uien1 stengel citroengrashandvol koriander2 el maïsolie1 el witte wijnazijn1 el citroensappeperzout1. Haal het klokhuis uit de appel zonder de vrucht te schillen. Snij het vruchtvlees met schil in blokjes van 5 mm. Be... bekijk recept »
400 g biefstuk (fijn gesneden)1 vel pizzadeeg (kant-en-klaar)0.5 rode ui1 sjalot30 g parmezaan5 el olijfolie2 el balsamicoazijnuit de molen pepergrof zeezout1. Verwarm de oven voor op 200° C. Snij het pizzadeeg in vier punten. Leg ze op een met b... bekijk recept »
400 g runderfilet2 lente-uien (gesnipperd)2 el sojasaus1 el sesamolie2 el sesamzadenzwarte peper uit de molen1. Snij de runderfilet met een vlijmscherp mes eerst in flinterdunne plakjes, en snij daarna de plakjes in zo fijn mogelijke r... bekijk recept »
1 eidooier1 kl mosterd0.5 kl tabasco1 kl worcestersaus1 snuifje selderijzout800 g gepelde biefstuk2 el kappertjes2 sjalotten0.5 peterseliepeperzout1 krop sla8 appelkappertjes2 eidooiers (voor de mayonaise)1 citroen (sap, voor de mayonaise)2 dl maïsol... bekijk recept »
600 g zeebaarsfilet1 venkelknol1 rode ui1 limoen1 citroen (onbehandeld)1 el citroentijm (gehakt)1 el bieslook (gehakt)1 el bladpeterselie (gehakt)8 zongedroogde tomaten2 el pijnboompitten (geroosterd)kappertjesolijfoliepeperzout1. Snij de zeebaars in... bekijk recept »
8 grote sint-jakobsvruchtvanillezout1 limoen (sap)verse munt4 plakjes limoen0.5 kl gember (geraspt)olijfolie1. Snij de sint-jakobsvruchten in kleine blokjes, besprenkel ze met olijfolie en limoensap. 2. Strooi de gember erover, breng op smaak met een... bekijk recept »
600 g steak (van goede kwaliteit)800 g frietaardappelenbosje waterkers0.5 bosje bladpeterselie1 sjalot4 eidooiers4 kl mayonaise4 kl mosterd4 kl kappertjesfrituurolie1. Verhit de frituurolie tot 170°C. Snij de aardappelen in frietjes. Bak ze in portie... bekijk recept »
300 g makreelfilet (of zeebaarsfilet)1 avocado2 tomaten1 limoen (sap van)2 el lente-ui (fijngesnipperd)0.5 bosje koriander1 chilipepersesamoliepeperzout1 komkommer3 lente-uien1 el gekonfijte gember (plakjes)1 mespuntje wasabipasta1 handvol koriander1... bekijk recept »
300 g zeebaarsfilets (supervers)1 bosje waterkers100 g jonge spinazie8 el citroenolie50 g tapioca1 bosje lente-ui0.5 granny smith1 limoen (het sap en de schil)1 citroensapgroene tabascofleur de selszechuanpeperzonnebloemolieshisobladeren (of andere c... bekijk recept »
500 g gepelde biefstuk800 g frietaardappelen4 eieren1 sjalot4 el kappertjestabascoworcestersausfrituurolie0.5 bosje bladpeterseliepeperzout1. Pel en snipper de sjalot heel fijn. Hak de peterselie grof. Snij het rundvlees met een scherp mes in heel kl... bekijk recept »