389 recepten met tartaar
4 makreelfilets1 onbehandelde limoen (geraspte schil en sap van)80 g geitenkaas1 sjalot (gesnipperd)1 el sjalot (gesnipperd)80 g rucolahandvol kervelhandvol dillehandvol dragon1 el bieslook (gehakt)1 takje rozemarijn1 takje tijm1 teentje knoflookcaye... bekijk recept »
12 sint-jakobsvruchten0.5 sinaasappel3 limoenen1 mango (rijpe)1 avocado (rijpe)0.5 rode krulsla1 eidooier2 el honing1 kl mosterdwasabipastaolijfolie300 ml maïsolie1.5 kl korianderzaden (geplet)peperzout1. Voorbereiding: Schil en ontpit de mango en de... bekijk recept »
200 g filet pur (van rund)100 g groene sojabonen (diepvries, bij de oosterse supermarkt)1 avocado200 g melk300 g volle melk (voor de sojapudding)200 g sojasaus15 g limoensap2 el witte wijnazijn (of sushi-azijn)10 g sesamolie15 g zonnebloemolie4 el ol... bekijk recept »
600 gram kruimige aardappels, geschild10 centiliter warme melk (Melkan) nootmuskaat500 gram diepvriesdoperwten4 plakje katenspek4 tartaartjes50 gram boter of vloeibaar bakproduct1 eetlepel honing1 eetlepel mosterd4 gedroogde vijgen, in stukjes15 cent... bekijk recept »
400 gram (ongeschilde, gewassen) krieltjes200 gram haricots verts, afgehaald200 gram sugarsnaps. afgehaald200 gram diepvriesdoperwten50 milliliter extra vergine olijfolie10 gram platte peterselie, alleen het blad10 gram bieslook2 takje munt, alleen h... bekijk recept »
2 eetlepel arachide of olijfolie4 tartaartjes25 gram boter4 plakje brie2 sjalotjes of 1 ui gesnipperd1 teenjes knoflook1 rode paprika150 gram kastanjechampignons1 eetlepel verse tijmblaadjes1. Verhit voor de paddenstoelentapenade 1 eetlepel van de ol... bekijk recept »
4 venkelknollen, in dikke plakken400 gram kaastortellini of -ravioli50 gram geraspte parmezaanse kaas3 eetlepels paneermeel2 eieren, losgeklopt4 eetlepels olijfolie4 tartaartjes125 milliliter crème fraîche1. Kook de venkel 5-6 minuten in... bekijk recept »
250 gram sperziebonen200 gram sugarsnaps250 gram diepvriestuinbonen1 bosje radijs, in plakjes of kwarten1 bosje (platte) peterselie, fijngehakt3 eetlepels arachide- of olijfolie750 gram zoete aardappelblokjes1 kropsla4 tartaartjes75 gram geraspte par... bekijk recept »
50 g boter1 grote appel, geschild, in 4 dikke schijven4 tartaartjeszout en versgemalen peper1 teentje knoflook, geperst3 eetl. ketjap manisaluminiumfolie1. Verhit de helft van de boter en bak hierin de appelschijven aan beide kanten lichtbruin. Schep... bekijk recept »
100 g tonijn filet 100 g geitekaas 1 cm verse gember peper en zout 1 teentje look bieslook cayennepeper extra vergine olijfolie 1. Pel en rasp de gember 2. Hak de tonijn fijn in blokjes van ongeveer 1/2 cm en meng de stukjes met de geraspte gem... bekijk recept »