389 recepten met tartaar
g 200 verse tonijn g 200 verse zalm 1 sjalot, fijngesneden el 1 bieslook, gesnipperd g 400 rucola, gesneden Knorr Salad Mix voor vinaigrette met ui-tuinkruiden el 3 water olijfolie zout en peper 1 zakje Florette Duo veldsla en rucola 1. Snijd de... bekijk recept »
400 g verse tonijn zonder vel en graten 2 fijngehakte sjalotten 2 eetlepels fijngehakte peterselie 1 limoensap zout roze peper wasabi 1 eetlepel basilicum 2 eetlepels olijfolie 1. Snij de tonijn fijn, bij voorkeur met een keukenmes. 2. Meng de s... bekijk recept »
16 coquilles st jacobsvruchten zonder koraal 2 el limoen 4 el uitstekende olijfolie 1 sjalot 5 el gepelde tomatenblokjes 25 cl room 25 cl melk 4 potjes basilicum 8 g gelatineblaadjes1. de gelatine weken in koud water. kook de melk met de room. ha... bekijk recept »
400 g rauwe roodbaarsfilet 300 g rauwe zalmfilet 6 bieslookstengeltjes 3 limoenen 50 g zalmeieren grof zeezout peper van de molen 1. Pers de citroenen. 2. Was de bieslook, droog hem en snipper hem fijn.3. Snij de roodbaars en de zalm in heel kl... bekijk recept »
100 gr gerookte zalm 1 eetlepel olijfolie met basilicum 1 eetlepel citroensap peper en zout 1 sneetje brood bladpeterselie 1/2 rode ui 1. Snipper 100 gr gerookte zalm fijn en meng met 1 eetlepel olijfolie met basilicum, 1 eetlepel citroensap en 1... bekijk recept »
dragon bieslook gember pezo sjalot tonijn1. 1) Tonijn fijnhakken2. 2) Kruiden fijn hakken3. 3) Alles mengen met elkaar4. 4) Assaisoner bekijk recept »
200g verse zalm 1 el gedroogde roze peper peper en zout 1 limoen 1el honing 1 kwart venkel 1tl gesneden platte peterselie 1. snij de vis in kleine blokjes. Maak een vinaigrette op basis van het limoensap, de roze pepertjes, de honing en de pete... bekijk recept »
400 g victoriabaars in repen bloem 1 eiwit 1 zak kroepoek 4 el mayonaise 1 hardgekookt ei 1 el peterselie 1 el dille 1 tl kappertjes 1 augurk 1 tl citroensap1. Wentel de vis achtereenvolgens door de bloem, het stijfgeklopte eiwit en de verkruim... bekijk recept »
400 g verse roze tonijn (of geelvintonijn) 1 limoen olijfolie peper en zout 1 takje basilicum 1 takje kervel bieslook 1 takje platte peterselie 100 g knolselder Solo Vloeibaar 2 violette-aardappelen Solo Frituurvet 1. Tartaar van roze tonijn... bekijk recept »
700 g zalm 2 sjalotjes 3 el citroensap 1 dl olijfolie 1 zure appel 4 takjes dille peper zout1. Snij de zalm in kleine blokjes. Hak de sjalotten zeer fijn. Meng ze door het citroensap en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Roer er de zalm onde... bekijk recept »