389 recepten met tartaar
400 g tonijn 4 el sojasaus 2 el druivenpitolie of koolzaadolie 2 granny smith appels 15 cl sojasaus 1 mespunt wasabi 1 eierdooier sap van 1/2 citroen 1 sjalot 3 lente-uitjes1. Snipper de sjalot zeer fijn.2. Snijd de tonijn in heel kleine blokjes.3. M... bekijk recept »
400 g zeebaars 1 zwarte radijs of rammenas 2 sneetjes pompernikkel 2 el fijngesneden platte peterselie 1 lange sjalot fijngesnipperd 1,5 dl balsamicoazijn 1 el vloeibare honing 10 cl light room 1 el xeresazijn sap van 1/2 citroen 3 el extra vierge o... bekijk recept »
250 g zalm 2 lepels zure room 1 snuifje zout peper dille 1 theelepel soyasaus1. Snij de zalm zeer fijn2. Voeg dille aan toe en zure room3. Voeg peper en zout naar eigen smaak4. Meng het en voeg op het einde nog een klein beetje soyasaus.5. Op het ein... bekijk recept »
250 g Tonijn 1 theelepeltje gember 1 lepeltje mayo peper zout 1 duw wasabi look1. Snij Tonijn zeer fijn2. Rasp de gember3. Snij look zeer fijn4. tikkeltje wasabi5. Peper & zout6. alles mengen bekijk recept »
2 limoenen 200 gr zalm en 200 gr heilbot 2 st uien en 4 teentjes look 2 tomaten , 1 komkommer en 1 appel 1 beetje balsamicoazijn en wat peterselie1. Was de groenten grondig en snijd in ze in blokjes.2. Snipper de uien en de look en meng ze. Kruid me... bekijk recept »
600 g zalmfilet 1 tl zeezout 75 ml Pernod 3 lente-uitjes peper waterkers 150 ml olijfolie 3 tk peterselie citroensap1. Hak de zalm met een scherp mes tot tartaar. Snijd de lente-uitjes in kleine ringetjes. Verdeel de tartaar in 2 delen. Marineer... bekijk recept »
150 gr boursin 400 gr gerookte zalm 1 potje bieslook 2 sjalotten 1 dl room dragon kervel olie wijnazijn peper zout citroensap 1. Snipper de zalm klein, en meng met de gesnipperde sjalotten, 2 lepels bieslook en enkele druppels citroensap.Meng de ... bekijk recept »
250 g tonijnsteak 100 g gerookte zalm 100 g grijze garnalen 4 schalotjes 1/2 rode paprika 25 g pijnboompitten 25 g bieslook 50 g parmesan 1 parmesanstik 50 g rucola 1 dl olijfolie 1. rooster de pijnboompitten in een scheutje olijfolie2. hak to... bekijk recept »
400 gr zeeduivel 3 limoenen 1 tomaat 1 teentje knoflook 1 sjalot 1 el versgehakte koriander 1 el fijngesnipperd bieslook 2 rijpe avocado's raketsla (rucola) goede olijfolie peper&zout uit de molen (pezo)1. Pel en ontpit de tomaat, snij het vr... bekijk recept »
150 GR KABELJAUWRUG 1/2 NIET TE RIJPE MANGO 1/2 RODE UI SAP VAN 2 LIMOENEN 2 SCHEUTJES OLIJFOLIE 2 STENGELS BIESLOOK 1 SNUIFJE PIMENT D'ESPELETTE of pikant paprikapoeder garnituur : rijst 1. snij de visfilet in repen en daarna in blokjes. S... bekijk recept »