389 recepten met tartaar
500 gr verse tonijn1 citroenstukje gemberteentje knoflooksojasaus,1 eetl donkere bastaardsuikersesamolieolijfoliepeper en zout De gesneden tartaar aanmaken met fijne olijfolie, sesamolie, peper en zout. Je kunt dit gerecht ook !½ uur van te vo... bekijk recept »
-250 g mager rundsvlees -zout en witte peper uit de molen -1 uitje -8 verse oesters -8 boterhammen -26 g kaviaar -1 citroen -met het vocht uit de oesters bedruppelen we de tartaar -bedek de ronde toast met de aangemaakte tartaar -leg(als oog) op elk ... bekijk recept »
2 aubergines1 ui400 gram tartaar1 eizoutpeper75 gram geraspte oude kaas1 pot pikante salsa-dip (Casa Fiesta)4 naan-broodjes naturel Vul de aubergines met het tartaar-mengsel en leg ze in de ovenschaal. Schep hierover de salsadip en verwarm het geheel... bekijk recept »
1 grote courgette4-5 trostomaten als kruiden marjolein en basilicum (verse lekkerst)zout en peper 150 gram tartaar of rundergehakt en oude kaas en thaise rijst en sambal In de wok: eerst tartaar bakken en rullen in margarine, dan toevoegen de courget... bekijk recept »
TarTaar(!!) gahakt6 magiblokjes voor rundvleessoepvermecelli1.5 liter water Doe de tartaar gehakt in een pan en haal het uit elkaar met een vork. Doe hierbij de vermecelli en de maggi blokjes. Gooei vervolgens het water er bij en breng het geheel aan... bekijk recept »
300 gr soepgroenten (diepvries) 1/2 L vleesbouillon (blokje) zout en peper ui- en knoflookpoeder 100 gr tartaar 1 eetl tomatenpuree 1 toast of 2 knackebrod Kook de soepgroenten gaar in de bouillon en roer de tomatenpuree erdoor. Breng de soep op smaa... bekijk recept »
300gr courgettes,150gr tartaar,teentje knoflook,2eetl citroensap,1eetl azijn1eetl mosterd,peper,1eetl fijngehakte peterselie wat boter. Doe de boter in de pan en als het bruin is bak je tartaar snel rul. Voeg er de knoflook en courgette aan toe.Doe h... bekijk recept »
600 g gehakte biefstuk 2 uien 1 prei Zout Peper 2 eetlepels paneermeel 1 teentje knoflook 24 groene peperkorrels 80 g boter Snipper de uitjes zeer fijn en houd een klein deel ervan apart voor de garnering Snijd de prei in fijne ringetjes en was ze V... bekijk recept »
1. Voeg aan 250 gram tartaar zout, peper en een mespuntje kerriepoeder toe. Vorm er kleine rolletjes van. Meng 4 eetlepels sherry met 2 eetlepels abrikozenjam en bestrijk de tartaarrolletjes met dit mengsel. Vouw serranoham om de tartaar. 2. Bak de t... bekijk recept »
1 teentje knoflook 300 g rundertartaar 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden zout en peper 2 takjes verse basilicum 400 g farfalle of andere korte pasta vloeibare margarine 1 blikje tomatenpuree 1.5 dl roomPers de knoflook uit boven de tartaar. K... bekijk recept »