389 recepten met tartaar
4 soeplepels mayonese1 soeplepel tartaar1 koffielepel paprikapoeder1 theelepel lookpoeder1 ui fijn snipperen10 druppels tabasco Alles mengen bekijk recept »
350 gr tartaar 2 tenen knoflook 100 gr komkommer 1 zakje gyrosmix 150 ml (Griekse) yoghurt 25 gr margarine 4 pitabroodjes 2 el olijfolie Meng de tartaar met de gyrosmix en de olie, laat het ongeveer 15 minuten staan en vorm er 4 burgers van. V... bekijk recept »
500 gram tartaar 1 klein gehakt uitje wat losgeklopt ei 4 zachte bolletjes mayonaise ketchup 4 plakjes kaas sla zout en peper Meng de tartaar, ui en ei, zout en peper in een kom. Snij de bolletjes door en rooster de binnenkant. Verdeel het vleesmengs... bekijk recept »
750 gr tartaar 1 middelgrote uifijngesneden 3 eetlepels tomatenpuree 2 eetlepels niet te scherpe Franse mosterd 1 eetlepel worcestersaus 2 - 3 eetlepels uitgelekte kappertjes 4 eetlepels verse peterseliefijngesneden zout en peper 1 losgeklopt ei 1. T... bekijk recept »
600 gm rundertartaar 200 gm ui, in ringen 200 gm paprika, in blokjes 1 chilipoeder 2 teentjes knoflook, geperst 100 gm tomatenpuree 100 ml water 2 theelepel(s) italiaanse keukenkruiden (diepvrie; s) 300 gm gekookte volkoren pasta, warm 6 eetlepel(s) ... bekijk recept »
100 gm tartaar 1 kleine ui 1 zout 1 peper 1 theelepel(s) olie 100 gm mais (blik) 1/2 kopje vleesbouillon 1 peterselie 1 knackebrod Kneed de gehakte ui met wat zout en peper door de tartaar en vorm hiervan balletjes. Bak ze in de olie aan alle kanten,... bekijk recept »
300 gm soepgroenten (diepvries) 1/2 liter vleesbouillon (blokje) 1 zout en peper 1 ui- en knoflookpoeder 100 gm tartaar 1 eetlepel(s) tomatenpuree 1 toast of 2 knäckebröd Kook de soepgroenten gaar in de bouillon en roer de tomatenpuree erdoor. Breng ... bekijk recept »
300 gm soepgroenten (diepvries) 1/2 liter vleesbouillon (blokje) 1 zout en peper 1 ui- en knoflookpoeder 100 gm tartaar 1 eetlepel(s) tomatenpuree 1 toast of 2 knäckebröd Kook de soepgroenten gaar in de bouillon en roer de tomatenpuree erdoor. Breng ... bekijk recept »
600 gm rundertartaar 200 gm ui, in ringen 200 gm paprika, in blokjes 1 chilipoeder 2 teentjes knoflook, geperst 100 gm tomatenpuree 100 ml water 2 theelepel(s) italiaanse keukenkruiden (diepvrie; s) 300 gm gekookte volkoren pasta, warm 6 eetlepel(s) ... bekijk recept »
100 gm tartaar 1 kleine ui 1 zout 1 peper 1 theelepel(s) olie 100 gm mais (blik) 1/2 kopje vleesbouillon 1 peterselie 1 knackebrod Kneed de gehakte ui met wat zout en peper door de tartaar en vorm hiervan balletjes. Bak ze in de olie aan alle kanten,... bekijk recept »