Recepten met varkenshaas

677 recepten met varkenshaas

Varkenshaas

Varkenshaas Varken: Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

Kerriesateetjes met een koude ananasmuntsaus

zout 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel gembersiroop 1 eetlepel kerriepoeder (mild) 1 eetlepel slaolie 2 eetlepels munt (fijngehakt) 300 g varkenshaas (of fricandeau) 4 eetlepels mayonaise 4 eetlepels zure room 4 schijven ananas (vers of blik... bekijk recept »

Varkenshaasje met mosterd en groene pepersaus

400 g varkenshaas 2 sjalotjes 30 g grove mosterd 1 tl rozemarijn 7 st groene peperkorrels 100 g boter 1 el olijfolie 1 dl witte wijn 1 teentje knoflook zout & peperWrijf de varkenshaasjes in met knoflook, mosterd, zout, peper en rozemarijn. Laat ... bekijk recept »

varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champig

Voor 4 personen: 2 varkenshaasjes zout en versgemalen peper 20 gr boter 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui,gesnipperd 125 ml witte wijn 6zongergedroogde tomaatjes(op olie),in reepjes halve theel.gedroogde oregano 250 gr champinons,gehalveerd 125ml creme... bekijk recept »

Gevulde varkenshaasjes omwikkeld met spek

Voor 4 personen: 4 middelmatige varkenshaasjes 4 dikke plakken achterham 4 dikke plakken extra belegen kaas gesneden dunne plakken magere spek Verwarm de oven voor op 175C. Maak met een aanzetstaal of je vinger een flink gat in het midden van de vark... bekijk recept »

Gevulde varkenshaasjes omwikkeld met spek

4 middelmatige varkenshaasjes 4 dikke plakken achterham 4 dikke plakken extra belegen kaas gesneden dunne plakken magere spekVerwarm de oven voor op 175C. Maak met een aanzetstaal of je vinger een flink gat in het midden van de varkenshaas. Snij de h... bekijk recept »

herfstpotje

1 Prei in julienne gesneden 1 Winterpeen in plakjes 1 Pot Bruine bonen 250 gr.Krieltjes 1 Rookworst 700 gr.Vlees (varkenshaas of kipfilet) ketjap sambalSnij de prei in julienne, de wortel in plakjes. Laat de bruine bonen uitlekken. De peen blancheren... bekijk recept »

Blanke sauzen

20 gr boter20 gr bloem, gezeefd125 ml hete blanke kalfs- of kippenfond (of kippenbouillon)125 ml hete melk of room1. 1. Verwarm de boter op een lage stand zonder dat deze bruin kleurt. 2. Roer de bloem erdoor tot deze van de bodem van de pan loslaat.... bekijk recept »

One pot pasta met kip

4 eetlepels olijfolie3 teentjes knoflook, fijngehakt500 gram kipfilet, in reepjes3 geroosterde paprika’s (pot), in repen2 rode pepers, zonder zaadjes, in stukjes1 blik (400 gram) tomatenblokjes250 milliliter kippenbouillon250 milliliter witte w... bekijk recept »

Varkenshaasspiesjes met rode peper en pinda s

1 (rode) ui, gesnipperd2 rode pepers, zonder zaadjes, in reepjes1 eetlepel honing1 theelepel gemberpoeder (djahé)4 eetlepels arachide- of wokolie500 gram varkenshaas, in blokjes100 gram pinda\'s, grof gehakt8 spiesjes of saté prikke... bekijk recept »

Kalfsreepjes met Chinese kool en tijm

400 g ongepaneerde kalfsschnitzels, in reepjes1/2 theel. gemberpoeder4 eetl. olijfolie of arachideolie400 g Chinese kool, in reepjes1 theel. verse tijmblaadjeszoutversgemalen peper1 glas witte wijn of droge sherry2 eetl. geschaafde amandelen1. Be... bekijk recept »

Pagina 50 van 68