Recepten met varkenshaas

677 recepten met varkenshaas

Varkenshaas

Varkenshaas Varken: Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

Tsjerkessen Spit

-2 stukjes varkenshaas (elk 50 g) -2 stukjes ossehaas (elk 50 g) -2 uien (gehalveerd) -150 g groene paprika (in stukken) -2 kleine tomaten -4 dunne plakjes doorregen spek (50 g) VOOR HET BESTRIJKEN: -3 eetlepels olie en een teen knoflook Streekge... bekijk recept »

Gelakte Varkensmedaillons Met Portsaus

1 sjalotje 1/2 teentje knoflook 1 eetlepel honing 1 pot vleesfond(380 ml AH) 5 eetlepels boter of margarine 1 dl rode port 2 eetlepels rode wijnazijn 2 varkenshaasjes( a 300 gr) zout peper 4 salieblaadjes(uit zakje italiaanse kruidenmix AH... bekijk recept »

Sate boemboe

500 gr varkenshaas 5 el olie 2 1/2 dl santen 1 el asam djawa water Ketjap manis naar smaak Ca. 20 saté-stokjes 1 el ketoembar 1/2 el djinten 1/2 tl peper 2 cm koenjit 1 serehblad 1 laoswortel 4 rode pepers Bak de ketoembar, djinten, peper en ... bekijk recept »

Varkenshaasje met pepersaus

800 g varkenshaas2 dl kalfsfond2 dl room4 el peperbollen (groene uit bokaaltje)scheutje cognac8 stronkjes witloofboternootmuskaatpeperzout1. Doe de peperbolletjes in de braadpan en bak ze even mee. Blus met een scheutje cognac en laat de alcohol voll... bekijk recept »

Gourmet

3 teentjes knoflook 3 takjes rozemarijn, salie en tijm 1.5 el rode wijnazijn vloeibare margarine 3 tl gladde mosterd 200 g biefstuk 200 g varkenshaas 200 g kalfsgehakt 1 pakje Knorr Sensations Moments Gourmets Roquefort Saus 1 pakje Knorr Sensatio... bekijk recept »

Gourmet

3 teentjes knoflook 3 takjes rozemarijn, salie en tijm 1.5 el rode wijnazijn vloeibare margarine 3 tl gladde mosterd 200 g biefstuk 200 g varkenshaas 200 g kalfsgehakt 1 pakje Knorr Sensations Moments Gourmets Roquefort Saus 1 pakje Knorr Sensatio... bekijk recept »

Varkenshaasmedaillons Amuse

Peperzout1 varkenshaas1 el. boter1 el. sherry1 el. slagroom100 gram pate1 potje veenbessencompote Bereidingswijze Snijd van het varkenshaasje kleine medaillonnetjes met een dikte van een kleine cm. Bak deze stukjes in de heetgemaakte boter goudbruin.... bekijk recept »

Paella

2 dl. olijfolie 300 gr. rijst 1 sachet gele kleurstof (poeder) 1 ui 3 tenen knoflook 3 dl. kippenbouillon 2 ons diepvriesdoperwtjes 1 rode paprika varkenshaasca. 220 gram 400 gr. Spaanse saucijsjesb.v. Catalaanse van AH 220 gram zeebanket 1... bekijk recept »

Kalfshaas met kruidenroomsaus

Voor 4 personen: 900 gr Kalfshaas (kan ook varkenshaas) 1 theelepel basilicum (uit de vriezer) 1 theelepel bieslook (uit de vriezer) 1 theelepel peterselie (uit de vriezer) 2,5 dl slagroom 2,5 dl kippebouillonBraad de kalfshaas aan ik boter en laat d... bekijk recept »

Maiale Ubrianco

500 gram varkenshaas 1 teentje knoflook 2 peperkorrels 2 theelepels venkelzaad 4 dl chianti Bertolli extra vergine olijfolie zout, versgemalen peper bloem keukenpapierSnijd het vlees in plakjes van ca. 4 cm dik (medaillons). Pel en hak de kn... bekijk recept »

Pagina 49 van 68