677 recepten met varkenshaas
1 varkenshaasje boter1. Verhit in een pan een stevige klont boter.2. In grote braadpan de boter verhitten, tot het net niet begint te roken.3. Hitte reduceren tot medium en bak de varkenshaas ongeveer 10 minuten, wel regelmatig draaien.4. Daarna dek... bekijk recept »
2 varkenshaasjes1 truffel( uit blikje)1 dl. cognac60 gram botertijmpoederzoutpeper60 gram puree van ganzelever. Voorbereiding Haal de truffel een avond van te voren uit het blikje. Bereidingswijze Snijd de helft van de truffel in kleine reepjes. Maak... bekijk recept »
Aardappelskuikenborstfilet of varkenshaasuicreme fraichechampignonssambalzoutpeperbrie Aardappels even aankoken, dan in plakjes snijden. Kip aanbraden met ui en kruiden, champignons toevoegen, creme fraiche en een mespuntje sambal. Gaar laten worden.... bekijk recept »
400 gram hamlappen of varkenshaas (in kleine stukjes)1/2 ltr blikje perziken1 klein blikje mandarijnen1 ui1 teentje knoflook1 blikje tomatenpureesambal naar smaak1 eetl ketjap manispeper en zout2 eetl olie Fijngesneden perziken en mandarijnen erbij e... bekijk recept »
Biefstukvarkenshaas of bedenk het maar. Pittige mosterd,donkerbruine basterd en paneermeel Dit is een bijdrage van pitbulteckel Vlees bakken naar smaak en in ovenschotel leggen, mengsel over het vlees smeren, flink donkerbruine basterd erover stroo... bekijk recept »
Vlees: reken per pesoon op ca. 250 gr. Geschikte vleessoorten zijn:Hamlapjesvarkenshaasvarkensschnizelfricandeaurunderbiefstukrosbiefkalfslapjeskalfsoesterkalfshaas,kalfsschnitzellamsfiletalle soorten gehakt,kipfilet en kalkoenfilet. Paprika champign... bekijk recept »
1 fles rode wijn, 1 pot vleesfond, 2 laurierblaadjes, 1 takje verse tijm, 1 kilo vleeszoals biefstukvarkenshaaskip/kalkoenfilettartaarballetjes. Doe alle ingredienten in een grote pan en breng het aan de kook en laat het een half uur doorwarmen (niet... bekijk recept »
500 gr.Varkenshaas 2 Eetlepels bloem 2 Theelepels kerrie Zout en gemalen peper 4 Augurkjes 1 Kleine ui 4 Eetlepels mayonaise 4 Eetlepels yoghurt 1 Theelepel Mosterd 1/2 Theelepel dragonpoeder Olijfolie om in te bakken Verhit een laagje olijfolie in d... bekijk recept »
750 g varkenshaas in blokjes van 3 X 3 cm 1 uiheel fijn 1 e honing 3 e Japanse sojasaus 2 teentjes knoflookfijn 2 t vijf specerijenpoeder 3/4 t theelepel peper 1. Meng marinade en meng vlees erdoor. 2. Laat voor tenminste 4 uur marineren. 3. Rijgt ... bekijk recept »
1 kg varkenshaas in saté blokjes gesneden (niet te klein) 1 grote ui heel fijn 5 e shoyu (lichte Japanse sojasaus) 4 e droge sherry 1 vol t vers geraspte gember1/2 t ve-tjin 4 e suiker 1. Doe ingrediënten van marinade in kom en meng goed. ... bekijk recept »