677 recepten met varkenshaas
800 g varkenshaas1 wortel1 rode ui2 el koriander (gehakte)150 g yoghurt1 el vloeibare honing1 el citroensap350 g basmatirijst800 ml vleesbouillon2 el pistachenoten2 el rozijnen1 dopje saffraan1 kl kerriepoederchilipoeder2 el boter2 el oliepeperzout1.... bekijk recept »
800 g varkenshaas100 g pancetta (ca. 10 plakjes)1 bosje lente-uien1 bosje koriander1 bosje bladpeterselie150 g rucola3 el olijfoliepeperzout400 g tagliatelle400 g kerstomaten1 zakje rucola50 ml witte balsamicoazijn50 ml olijfolie2 takjes rozemarijn2 ... bekijk recept »
700 g varkenshaas (in 4 stukken)1 savooikool (kleine, ca. 1 kg)70 g gedroogd eekhoorntjesbrood200 ml kalfsfondoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 160°C. Week de paddenstoelen in 200 ml lauw water. 2. Blancheer 8 mooie koolbladeren kort in kokend,... bekijk recept »
600 g varkenshaas4 sinaasappels2 dl kippenfond1 el sinaasappellikeurgeklaarde boter1 rode peper (gedroogd)2 takjes verse tijmpeperzout1. Verwarm de oven voor op 175° C. 2. Schil 2 sinaasappels tot op het vruchtvlees, snij de partjes los tussen de vli... bekijk recept »
600 g varkenshaasboter (of olie)1 ui (kleine)2 sjalotten25 cl rode wijn25 cl kalfsfond20 g ijskoude boter2 el groene peperbessen1 kl bloempeperzout1. Verwarm de oven voor op 125°C. 2. Pel en snipper de ui. 3. Kruid het vlees met peper en zout. Br... bekijk recept »
600 g varkenshaas600 g tuinbonen1 rode ui1 sjalot (gesnipperd)4 tenen knoflook2 onbehandelde citroenen200 ml vleesfond125 ml groentebouillon1 bosje bladpeterselie0.5 bosje korianderolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 160°C. Blancheer de ... bekijk recept »
500 g bladerdeeg1 oudbakken brood80 g verse kruiden (groene, gehakt)3 el mosterd500 g varkenshaas3 el boter1 el bloem1 eidooier150 g room500 g wortelen (in plakjes)1 bosje lente-uien100 ml groentebouillon100 ml witte wijn6 plukjes dillepeperzout1. Ve... bekijk recept »
1 kg aardappelen8 plakjes pancetta (of andere ham)800 g varkenshaas1 bol knoflook3 takjes rozemarijn (verse)3 el gedroogde rozemarijn2 bundels groene aspergesolijfoliepepergrof zeezout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en hak 2 teentjes knoflo... bekijk recept »
400 g varkenshaas1 el mosterdpeperzout400 g tomaten (in blik)400 g broccoli (in roosjes)4 aardappelen (Rosa)0.5 cl extra vierge olijfolie1 sjalot (fijngehakt)1 teentje knoflook (fijngehakt)1 takje rozemarijn1. Verwarm de oven voor op 220°C. 2. Ma... bekijk recept »
300 g rijstnoedels350 g varkenshaas1 el verse gember (geraspt)1 rode chilipeper (ontpit en gesnipperd)3 bosjes paksoi (kleine)1 el arachideolie2 l kippenbouillon2 kl vissaus1 el vijfkruidenpoeder2 el verse koriander (grof gehakt)1 kl zout1. Bestrijk ... bekijk recept »