677 recepten met varkenshaas
500 g varkenshaas8 raapjes1 ui (fijngesnipperd)250 g champignons (in stukjes)1 teentje knoflook (gesnipperd)2 el geraspte parmezaan2 el walnoten (gehakt)3 el bladpeterselie4 takjes tijm (enkel de blaadjes)scheutje vleesbouillon1 el olijfolie1 klontje... bekijk recept »
800 g varkenshaas200 ml bruine fond1 el sherry1 el mosterd2 el ketchup2 el sojasauszonnebloemoliepeperzout0.5 savooikool1 rode paprika2 rode uien3 el sesamzaden1 el sesamolie2 el sojasauspeperzout1. Spoel de kool en snij in reepjes. Blancheer ze enke... bekijk recept »
600 g varkenshaas500 g aardappelen1 bosje jonge wortelen1 sinaasappel (sap van)2 cm geraspt gember200 ml room120 ml melk5 el cognac4 kardemompeulen1 vanillestokjeboterzonnebloemoliecayennepeperpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de wortel... bekijk recept »
800 g varkenshaas400 ml kalfsbouillon250 peultjes250 g diepvries erwt (of vers)1 bosje jonge wortelen1 tomaat4 lente-uien (enkel het wit)2 teentjes knoflook2 sjalotten1 kruidentuiltje (tijm, laurier, peterseliestengels)2 el bieslook (gehakt)200 ml ro... bekijk recept »
800 g varkenshaas12 plakjes gerookt spek800 g aardappelen3 el picklesmelkboternootmuskaatpeperzout500 g groene asperges3 el gehakt peterselie1 rode chilipeper (zonder zaadjes en fijn gesnipperd)50 g broodkruim (vers)75 g zachte boter1. Schil de aarda... bekijk recept »
800 g varkenshaas1 kg vastkokende aardappelen500 g paddenstoelen250 ml witte wijn350 ml room200 ml melk100 g emmentaler (gemalen)150 ml groentebouillon0.5 bosje bladpeterselietakje waterkers1 ui2 sjalottenolieboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op ... bekijk recept »
600 g varkenshaas600 g aardappelen500 g champignons (in plakjes)4 stronkjes witloof (gehalveerd)2 plakjes kaas2 plakjes gekookte ham500 ml kippenbouillon100 ml room1 el suikerboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 150°C. Boen de aardappelen schoon.... bekijk recept »
1 varkenshaas (van 600 g)500 g ananas (verse)160 g veenbessen (vers of diepvries)4 takjes citroentijm200 ml vleesfond100 ml droge, witte wijn1 el boter2 el honingoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 160°C. Snij het vlees horizontaal open. 2. Meng ... bekijk recept »
600 g varkenshaas (Iberisch)1 takje tijm200 ml room3 sjalotten250 g pastinaak250 g pompoen (geschild en in plakjes)2 el kaas (geraspt)3 teentjes knoflooklaurier50 ml balsamicoazijn400 ml rode wijn (Barolo)300 ml kalfsfondijskoude boterpeperzout1. Ver... bekijk recept »
600 g krielaardappelen600 g varkenshaas300 g bladspinazie (jonge)250 g mozzarella150 g zongedroogde tomaten (in olie)olijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de krieltjes beetgaar. Snij de mozzarella in plakken en de tomaatjes in ... bekijk recept »