Recepten met varkenshaas

677 recepten met varkenshaas

Varkenshaas

Varkenshaas Varken: Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

Varkenshaasje met rodekool, appels en granaatappelpitten

600 g varkenshaas4 appels (geschild, ontpit, in schijven)granaatappelpitten1 rodekool (in fijne reepjes)2 uien (gesnipperd)2 stengels selder (in boogjes)3 dl veenbessen (sap)1 el mosterd2 el rode wijnazijn (met frambozen)2 kruidnagels1 kruidenboeket6... bekijk recept »

Varkenshaasje met venkelpuree

750 g aardappelpuree500 g varkenshaas250 g kerstomaten2 venkelknollen1 el olijfolie1 el rozemarijn (gesnipperd)nootmuskaat1 kl venkelzaadpeperzout1. Snipper de rozemarijn. 2. Plet het venkelzaad met de rozemarijn in een vijzel. Voeg peper en zout toe... bekijk recept »

Varkenshaasje met mosterd-roomsaus

2 varkenshaasjes (250-300 g per stuk)1 eetlepel arachide- of olijfolie25 gram boter100 milliliter witte wijn200 milliliter kalfsfond of vleesbouillon100 milliliter kookroom2 eetlepels grove mosterd of dijonmosterdaluminiumfolie1. Bestrooi de varkensh... bekijk recept »

Filet mignon aux pommes

4 varkenshaasjes (ca. 200 gram per stuk)1 mespuntje nootmuskaat100 gram boter of vloeibaar bakproduct4 appels geschild, in smalle partjes50 milliliter Calvados of cognac200 milliliter cider of droge witte wijn1 eetlepel dragon gehakt, vers / gedr... bekijk recept »

Varkensfilet met peer en rozemarijn

1 kilogram vastkokende aardappels, met schil, schoongeboend, in schijfjes5 eetlepels olijfolie750 gram varkensfilet, in plakken van ca. 2cm2 uien, gesnipperd3 teentjes knoflook, fijngehakt200 gram magere gerookte spekreepjes5 peren, geschild, in part... bekijk recept »

Ribkarbonade in balsamicojus

4 ribkarbonades5 eetlepels olijfolie150 milliliter balsamicoazijn200 gram peultjes2 sinaasappels, geschild, in partjes2 venkelknollen, geschaafd, in dunne plakken1 bosje basilicum100 gram olijven zonder pit, gehalveerd2 eetlepels (rode)wijnazijn1. Be... bekijk recept »

Varkenshaasrollade met gember-sinaasappelglaze

175 gram rietsuiker50 milliliter kippenbouillon4 cm verse gember, geschild en in plakjes1 sinaasappel2 eetlepels sojasaus700 gram varkenshaas (ca. 3 stuks)2 eetlepels boterkeukengarenVoor een spicy glaze:4 eetlepels donkere basterdsuiker1 eetlepel he... bekijk recept »

FILOPASTEITJES MET KALKOENREEPJES EN PADDENSTOELEN

50 gram boter1 pak (circa 125 g) filodeeg, ontdooid250 gram kalkoenfilet, in reepjes1 sjalotje, gesnipperd125 gram champignons, in kwarten1 theelepel kerriepoeder125 milliliter crème fraîche2 eetlepels gehakte peterselie1 bakje tuinkers4... bekijk recept »

Sat met mango-muntsaus en gebakken rijst

voor de saté:300 g varkenshaas, in dobbelsteentjeszout en versgemalen peper1/2 theel. kerriepoeder3 eetl. arachideolie of wokolie3 spiesen of satéprikkersvoor de mangosaus:1 mango, geschild, in stukjes1 sinaasappel, geperst1 eetl. h... bekijk recept »

Paella

1 liter kippenbouillon 250 ml olijfolie 1 theelepel saffraandraadjes 4 teentjes knoflookin dunne plakjes 200 g schoongemaakte inktvis 6 stukken kipontbeendin stukjes van 3 cm 150 g varkenshaasin stukjes van 3 cm 250 g varkensworstjesin stukjes van 3 ... bekijk recept »

Pagina 67 van 68