1000 recepten met slagroom
2 eetlepels custardpoeder 4 dl melk 100 gr witte basterdsuiker 1/8 liter slagroom 100 gr verse roomkaas 75 gr gepeldeontvliesde en gemalen amandelen 1 mespuntje zout 2 theelepels limoen- of citroensap Maak het custardpoeder aan met 4 eetlepels melk.... bekijk recept »
450 gr verse roomkaas3 eieren gesplitst, 200 gr.suiker. 1 el amaretto, 125ml.slagroom, 3 perziken ontveld en in partjes 1 zakje amandeschaafsel(45gr)Hulpmiddelen Sringvorm doorsnee 22 cmbekleed met bakpapier Hulpmiddelen - Sringvorm doorsnee 22 cmbe... bekijk recept »
16 staafjes Cannelloni 1,5 pond rundergehakt 1 gesnipperde ui ca. 3 teentjes knoflook 1 theelepel sambal zoutpeperpaprikapoederbeetje oreganotijm voor de saus: 1 pak Pomodore knoflookpoeder uienpoeder verse bieslook verse peterselie 0,25 l. slagroom ... bekijk recept »
1 citroen6 dl melk150 gram santen (gedroogde kokosnoot uit kuipje of pakje)2 blaadjes witte gelatine4 eidooiers150 gram suiker2 dl slagroom125 cc (ml) slagroom25 gram gemalen kokos Klop 2 dl slagroom loddig en spatel het door de creme. Giet dit in ee... bekijk recept »
3 eiwitten 150 gram witte basterdsuiker 2 theelepels maizena 2 theelepels (frambozen)azijn 1/4 liter slagroom 1 eetlepel suiker 1 doosje frambozen 1/2 meloen. Klop de slagroom stijf met de eetlepel suiker. Controleer de frambozen. Steek balletjes uit... bekijk recept »
450 g pure chocolade250 ml slagroom,8 eiwitten100 g suiker3 eieren. Bereidingswijze Laat de chocolade au bain-marie smelten en klop intussen de slagroom lobbig. klop de eiwitten stijf en voeg hieraan de suiker toe. kluts de 3 eieren en voeg deze inee... bekijk recept »
5 eetlepels vloeibare honing 2 theelepels kaneel 4 dl yoghurt 1 eiwit 1/8 l slagroom 1 zakje vanillesuiker Roer de honing en de kaneel door de yoghurt. Klop het eiwit stijf. Klop in een andere kom de slagroom met de vanillesuiker stijf. Schep de sl... bekijk recept »
- 1 liter slagroom - 400 gram ei - 100 gram eierdooier - 280 gram suiker - 16 gram knoflookpulp Klop de slagroom tot yoghurtdikte op en zet het in de koelkast. De eierdooiers, ei en suiker au bain marie tot een luchtige massa warm kloppen. De s... bekijk recept »
1.00 liter kaneelijs3.50 dl bosvruchtensauspoedersuiker 21.00 plakken bladerdeegdiepvries2.00 dl slagroomongeklopt Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 225 graden 2. Steek uit de bladerdeeg 21 sterren 3. Bak de sterren in de oven in ca 10 minu... bekijk recept »
200 g MonChou: Verse Roomkaas 175 g cafe noir 100 g gesmolten boter 6 blaadjes gelatine 1 1/2 dl sterke koffie 100 g suiker 3 eetlepels whisky 1/4 l slagroom 2 dl vanillevla moccaboontjes of chocolaatjes Voorbereiding Wachttijd 3 uur Bereidingswijze ... bekijk recept »