1000 recepten met slagroom
1 bakje magere kwark bekertje slagroom suiker blikje mandarijnenpartjes Meng in een grote kom de kwark, stijfgeslagen slagroom en mandarijnenpartjes voorzichtig door elkaar. bekijk recept »
300 ml slagroom 80 ml melk 55 gram suiker 250 gram chocoladebitter (minimaal 70%) 2 blaadjes gelatine 2 eieren 1 mango 1 citroen 1 sinaasappel 1 vanillestokje 1 eetlepel honing 1 takje mint voor de garnering chocolade garnituur 200 ml slagroom, de m... bekijk recept »
2 kokosmakronen3 eetl. pisang ambon1 pakje instant vanillemoussepoeder (bourbon)3 dl melk1/4 l slagroom2 eetl suiker2 bananen2 eetl citroensap2 eetl geraspte kokos. De slagroom kloppen met de suiker1 banaan prakken en 1 eetl citroensap eroverheen spr... bekijk recept »
een grote rijpe mango 2 el medium dry sherry 1 mespunt kaneelpoeder 1 el limoensap 1 eiwit een achtste liter slagroom een paar mooie blaadjes citroenmelisse Voorbereiding De mangomousse moet een half uur opstijven in de vriezer! Bereidingswijze Schil... bekijk recept »
1 blaadje gelatine 75 gram kristalsuiker 2? theelepel citrusrasp (van citroen en sinaasappel) 300 ml slagroom 50 gram poedersuiker snufje zout 250 ml Griekse yoghurt 50 ml sinaasappelsapgezeefd 2 (bloed)sinaasappels. Week de gelatine in water... bekijk recept »
-5 el poederkoffie -suiker -1 groot glas Ierse whiskey -water -35 g gelatine -slagroom Voorbereiding -spoel de gelatine onder de kraan af en week deze in ruim koud water -whiskey en water moeten samen 1 liter vormen Bereidingswijze -een deel van het ... bekijk recept »
5 geraspte appels 1 dl sinaasappelsap 2,5 dl slagroom 50 gr suiker Vermeng de geraspte appels met het sinaasappelsap. Sla de slagroom stijf met de suiker. Schep de slagroom door het appelmengsel. Verdeel de creme over vier glazen schaaltjes. Plaats d... bekijk recept »
50 gram zachte nougat 250 ml slagroom 3 eierdooiers 100 gram witte basterdsuiker 50 ml zoete sherry 2 granaatappels. Bereidingswijze De nougat in kleine stukjes snijden. De slagroom stijfkloppen. De dooiers met de suikers au bain marie (in een p... bekijk recept »
60 gr. hazelnoten75 gr. vers broodkruimbruinbrood. 30 gr. rietsuiker2 eiwitten90 gr. tafelsuiker3 dl. slagroom1-2 druppels vanille essence. Hulpmiddelen Ovenbakplaatkom6 coupes. Hulpmiddelen - Ovenbakplaatkom6 coupes. Voorbereiding Rooster de hazeln... bekijk recept »
1 citroen 3 eieren 30 gr maizena 2 eetlepels suiker 100 gr suiker 70 gr bloem 30 gr maizena 2 eetlepels suikerVoor de vulling: 1 borrelglas Grand Marnier of Amaretto 2 dl slagroom 2 dl slagroom 3 eetlepels suiker 1/2 zakje slagroomverstevig... bekijk recept »