729 recepten voor bbq
Een doosje met 2 zalmmootjes uit de diepvries2 plakken rauwe ham Laat de zalmmootjes ontdooien en wikkel ze daarna in een plak rauwe ham. Steek aan een BBQ spies of satestok. bekijk recept »
Zalmmoot a 400 gramkleine preibosje peterseliecitroensappeper en zeezout Aluminiumfolie Neem een lekker stuk zalm filet en leg het op een stuk alufolie. Snij een kleine prei in ringetjes, knip een klein bosje peterselie fijn en strooi beiden over de ... bekijk recept »
Zalmmootjes (aldi)olijfolie flinke scheutuitjes handvol kleingesneden honing 1 eetlepelpeper zout Zodra de bbq voldoende heet is bootjes erop leggen, deksel dicht of indien deze geen deksel heeft bovenkant van de bootjes afdekken met folie. ongeveer ... bekijk recept »
- 2 koteletten van 2cm dik - 2 plakjes ham - 2 plakjes kaas - 2 schijfjes ananas - provencaalse kruiden Snij de koteletten overlangs in tot aan het been zodat je ze kan vullen. Vul ze met een plakje ham, een plakje kaas en een schijfje ananas. Maak d... bekijk recept »
- 4 kipfilet - 1 el chilisaus - 2 el ketjap - 1 el oestersaus of bbq-saus - 1 el azijn - 2 theelepels bruine basterdsuiker - 1 of 2 teentjes knoflook - 1 rode1 groene en 1 gele paprika - 1 ui - 3 el slaolie Verhit de oilie in een wok, roerbak de ui ... bekijk recept »
6 dolmades (uit blik) 1 pot geroosterde parika's sateprikkers 100 gr geitenkaas 2 tenen geperste knoflook 1 lp honing sufje oregano peper en zout Rol de dolmades een voor een in een plakje paprika,spies ze en grill ze op de BBQ. Haal ze van de grill... bekijk recept »
400 g kipfilet 1 zak Chinese Eiermie 3 dikke lente-uitjes Wok Olie 150 g cashewnoten 1 dl Sojasaus 12 kerstomaatjes Satestokjes 1 gele paprikaSteek de BBQ aan of verhit de grill, grillplaat of grillpan op de hoogste stand. Breng in een ruime... bekijk recept »
1 1/2 dl melk 1/2 dl room Allesbinder 1/2 tl mosterd zout peper 3 el fijngehakte peterselieBreng de melk met de slagroom aan de kook. Voeg al roerend zoveel Allesbinder toe dat de saus een beetje dik wordt (ongeveer 3 eetlepels). Voeg de moster... bekijk recept »
2 panklare schollen4 tenen verse knoflook1 eetlepel chilipoeder2 eetlepels fijngehakte Provencaalse kruiden1 theelepel olijfolie zwarte peper naar smaak Klem elke schol in een visklemLeg deze ca. 10-15 cm boven een gloeiende BBQ Rooster in 6-8 minut... bekijk recept »
-4 koteletten van ca 200 gram -2,5 dl olijfolie -sap van 1 citroen -6 uitgeperste tenen knoflook -1 el provencaalse kruiden -75 gr fijngesnipperde rauwe ham -vers gemalen peper en zout Laat de koteleten uitdruipen en leg ze op het hete rooster van de... bekijk recept »